Σάββατο 25 Απριλίου 2009

''ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜτΙ''

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜτΙ

Λάβαμε ένα μήνυμα από το «αδελφό» Blogspot, m-t-i.blogspot.com, που το παραθέτουμε, για να δείξουμε τον τρόμο που κατέχει την Οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά Σκοπιά, να μην αποκαλυφθούν τα κακώς κείμενα της Οργάνωσης.
Ότι και να κάνουν όμως, όπως γράφει και ο Rwssel.pblogs.gr, με το διαδίκτυο το έχουν χαμένο το παιχνίδι. Ότι και να κάνει η Σκοπιά δεν μπορεί να εμποδίσει την αλήθεια!

"Τα φασιστοειδή της Εταιρείας Σκοπιά, χτύπησαν το μπλογκ μας!!Αγαπητό μέλος του Pathfinder,Κατά τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργεί η ομάδα του Pathfinder και έπειτα από καταγγελίες χρηστών, διαπιστώσαμε ότι το περιεχόμενο του Blog σας εμπίπτει στις παραβάσεις που αναφέρονται στο άρθρο «δεοντολογία χρηστών» των όρων χρήσης, όπου αναφέρεται:"..Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά δεν επιτρέπεται στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Pathfinder.gr για:Ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή, μεταφορά ή χρήση άλλης μεθόδου για την εγκατάσταση λογισμικού ή περιεχομένου κάθε μορφής (κειμένου, εικόνας, ήχου, video, animation) που παραβιάζει οποιαδήποτε δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε φορέα (συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών μυστικών)."Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να αφαιρέσετε όλες τις εγγραφές, οι οποίες φιλοξενούν υλικό το οποίο ανήκει στους:1. Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. http://www.watchtower.org/2 . Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας Κηφισίας 77 Μαρούσι 210 6197630 Νομικό Γραφείο Μπάμπης Ανδρεόπουλος Στην περίπτωση που η αφαίρεση δεν πραγματοποιηθεί μετά το πέρας 4 ημερών, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή απενεργοποίηση του Βlog σας.Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail.Με τιμή,Pathfinder Support Team -


http://support.pathfinder.gr

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΟΥΝ!"

ΠΗΓΗ: ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: