Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009

Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΤΤΙΛΑΣ (ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!) ΟΛΚΑΤΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΣΕ 10 ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΟΥΣ!!!

Το κάθαρμα της Τουρκίας, κακο-ποιός και όχι ηθο-ποιός, Αττίλας Ολκάς δηλώνει στην τουρκική τηλεόραση με άνεση ότι σκότωσε 10 Ελληνοκύπριους! Ένας καθαρά εγκληματίας πολέμου δηλαδή!!!


Δε φτάνει που είναι εγκληματίας πολέμου, τώρα προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις του κιόλας, λέγοντας ότι όλα αυτά που δήλωσε είναι... σενάριο για έργο του που σκηνοθετεί και που πρόκειται να παιχθεί σύντομα στην Τουρκία.


ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΕΧΘΗ (ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΥ) ΑΤΤΙΛΑ ΟΛΚΑΤΣ
2 σχόλια:

andreas είπε...

Αίσχος στον εγκληματία και η κατάρα όλων μας να τον ακολουθεί παντού και πάντοτε μέχρι τον τάφο

minoas είπε...

ΑΙΣΧΟΣ! Τι θα λένε τώρα οι θιασώτες της ελληνοτουρκικής φιλίας; Για να δούμε...

Επιτρέψτε μου μια ενημέρωση, γιατί αυτό το βιβλίο ΠΡΕΠΕΙ να διαδωθεί:

"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ"
Μυθιστόρημα
Συγγραφέας: Νίκος Χιδίρογλου
Εκδόσεις Ερωδιός (τηλ. 2310 282782)
Δελτίο Τύπου

Ελλάδα, σωτήριο έτος 2020 μ. Χ. Η επικράτηση μιας κάστας πολιτικών που πρεσβεύουν ένα κράμα νεοφιλελεύθερων και σοσιαλδημοκρατικών ιδεοληψιών, έχει αλλάξει ριζικά το πολιτικό τοπίο. Η πολιτισμική ομογενοποίηση λυγίζει τις αντιστάσεις του μέσου πολίτη, οδηγώντας τον στην αδράνεια. Η χαλάρωση των ηθών και η εφαρμογή των θετικών διακρίσεων, οδηγούν στην απόλυτη φιλελευθεροποίηση των κοινωνικών σχέσεων και φέρνουν την ελληνική κοινωνία στο χείλος του γκρεμού. Η πολυπολιτισμική κοινωνία, δείχνει να λυγίζει κάτω από το βάρος των ανομιών της και των αφύσικων και ανήθικων συμβάσεών της. Όμως, κάποιοι υπολόγιζαν χωρίς τη νεολαία, που ξεσηκώνεται, αντιδρώντας στο γκρέμισμα των εκκλησιών και στην εξάλειψη κάθε τι του ελληνικού. Οι παλιοί τρόποι κερδίζουν οπαδούς και ο λαϊκός αυθορμητισμός επιστρέφει και ξεσπά, απειλώντας ως ασταμάτητος χείμαρρος το σύστημα, που κλυδωνίζεται. Την ίδια ώρα, ο πολιτικός ριζοσπαστισμός εξαπλώνεται και κερδίζει τις καρδιές και την ψυχή των νέων, των απόκληρων και των περιθωριοποιημένων, αλλά και όσων αδυνατούν να συμβιβαστούν με την κοινωνική εξαχρείωση και αναζητούν όραμα και ελπίδα. Ο ήρωάς μας, έχοντας βρεθεί από το ζενίθ στο ναδίρ, δεν έχει πλέον τίποτε να χάσει. Από πετυχημένος επαγγελματίας και ομοτράπεζος του συστήματος, καταλήγει δραπέτης και άστεγος, ζώντας προσωρινά μια άσκοπη καθημερινότητα. Όμως, ξυπνάει από το λήθαργο, μαζεύει τα κομμάτια του και οργανώνεται στις γραμμές της «Μάχης», πολεμώντας για την Ελευθερία και γράφοντας το προσωπικό του έπος.