Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ...


Κάποια καθάρματα βεβύλωσαν τον τάφο σου. Η ψυχή σου όμως μένει ανέγγιχτη... ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!

2 σχόλια:

East είπε...

Οι Ορθόδοξοι πρέπει να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε Ορθόδοξη Αυτοκρατορία, το Νέο Βυζάντιο!

http://vimeo.com/8150226

ellinorthodoxos είπε...

Όλοι οι Ορθόδοξοι θα πρέπει πράγματι να ενωθούμε και να γίνουμε ένα, δίχως διαιρέσεις, δίχως σχίσματα.

Θα πρέπει να γυρίσουμε στην Αληθινή μας Ορθόδοξη Παράδοση και να καταλάβουμε επιτέλους τί θησαυρό έχουμε και τον κρατάμε κρυμμένο στο σεντούκι και ούτε καν το ξεσκονίζουμε... Ούτε ανοίγουμε να δούμε τί στο καλό, ρε παιδί μου, είναι αυτός ο θησαυρός, ούτε απο απορία.

Σήμερα, Ορθόδοξος είναι αυτός που απλώς έχει βαπτιστεί και είναι κατ' όνομα Ορθόδοξος.

Λέει ότι είναι Χριστιανός και δεν έχει αφήσει παπά ακατηγόρητο, τρέχει στις καφετζούδες, πιστεύει στα κάρμα και στις μετεμψυχώσεις και βλέπει ζώδια μη τυχόν και μπη ο Κρόνος στο Ζυγό και πέσουν τα καράβια του έξω. Λέει ότι είναι Ορθόδοξος και βλαστημάει. Λέει ότι είναι Ορθόδοξος και δε γνωρίζει ΟΥΤΕ το ένα τοις χιλίοις απο την ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΙΣΤΗ του. Είναι ''πάππου προς πάππο'' Ορθόδοξος και όχι μετά απο ψάξιμο και έρευνα...

Δε ξέρω άν θα κάνουμε αυτοκρατορία, αλλά ξέρω ότι χωρίς Θεό ούτε τσαντίρι δε χτίζουμε. Και σήμερα, δυστυχώς, απο έθνος μαρτυρικό και χριστιανικό, καταντήσαμε έθνος άξιο λύπησης και στεναγμού, που έχει γεμίσει βλάσφημους και είρωνες της πίστης μας... Ένα έθνος με τρίπτυχο: ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΚΡΑΤΙΑ.

Η πολυπόθητη ένωση ημών των Ορθοδόξων πάνω στα διδάγματα του Κυρίου, θα γίνει μόνο υπο τη σκέπη του Κυρίου. Αμήν!

Σε ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι για το σχόλιό σου, το οποίο μου έδωσε και το έναυσμα για να τα γράψω αυτά. Πρέπει να έχουμε αυτήν την ελπίδα για αδελφοσύνη και αφύπνιση ημών και των αδελφών μας, γιατί όλα ξεκινούν απο την ΠΙΣΤΗ και έτσι έρχεται και η πραγματοποίηση.

Συγγνώμη αν σε κούρασα με το σχόλιό μου

Χαίρε αεί και χαίρε Ορθοδόξως! (Ιωαν. ιστ' 21)