Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ

Επίσκεψη στην Χαλκίδα πρόκειται να πραγματοποιήσει την Τρίτη 2 Ιουνίου ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος θα βρίσκεται στις 9:30 π.μ. στο Δημαρχείο Αυλίδας. Την Τετάρτη 3 Ιουνίου ο κ. Γεωργιάδης θα περιοδεύσει στην Θήβα και θα επισκεφθεί το απόγευμα τα Γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής. Θα συνεχίσει τις επισκέψεις του στο Ακραίφνιο του νομού Βοιωτίας.

Ο βουλευτής και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Θάνος Πλεύρης, θα επισκεφθεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου την Σάμο και θα περιοδεύσει στους δήμους Μαραθοκάμπου, Καρλοβασίου, Σαμίων και Πυθαγορείου. Για τον δήμο Σαμίων το πρόγραμμα έχει ορισθεί ως εξής: επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση, στο Λιμενικό και στο κεντρικό περίπτερο του Κόμματος, στην κεντρική πλατεία.
Στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα θα βρίσκεται την Τετάρτη 3 Ιουνίου ο βουλευτής Μάκης Βορίδης, ο οποίος θα δώσει συνέντευξη τύπου στις 11:30 π.μ. στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Θα ακολουθήσει σειρά επισκέψεων του κ. Βορίδη σε αρκετούς χώρους και πιο συγκεκριμένα: στην Αστυνομική Διεύθυνση, στην Πυροσβεστική και τέλος στην Αγορά της Καλαμάτας.
Περιοδεία στα χωριά της Χαλκιδικής θα κάνει την Τρίτη 2 Ιουνίου, ο βουλευτής Ηλίας Πολατίδης, ο οποίος στις 10:00 π.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Νέα Μουδανιά στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος. Θα ακολουθήσει ομιλία του στον ίδιο χώρο σε στελέχη και φίλους του ΛΑ.Ο.Σ.

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: