Πέμπτη, 21 Μαΐου 2009

ΤΟ ''ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ'' ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

"Μπαίνω στην ιστοσελίδα του ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ.Στην αρχική σελίδα μας ενημερώνει για το νέο βιβλίο μαθητή "Πολιτική και Δίκαιο" της Β Τάξης Γενικής Παιδείας (υποχρεωτικό για όλους μαθητές). Ανοίγω τον σχετικό σύνδεσμο και το βιβλίο εμφανίζεται σε μορφή .pdf Μεταβαίνω στην σελίδα 150, όπου υπάρχει το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ με το Σύνταγμα της Ελλάδος. Περιέχεται ΟΛΟ το κείμενο του Ελληνικού Συντάγματος ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ περικοπή, εκτός ...


Στην σελ 151 όπως...μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ το τμήμα "Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος".


Χωρίς καμία δικαιολογία το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ........το Ελληνικό Σύνταγμα (προφανώς για να μην θυμίζει στα ελληνόπουλα ότι όταν αυτό το έθνος μετά από πολλούς αγώνες και πολύ αίμα αναστήθηκε, οι πρόγονοί μας, που πέρασαν από φωτιά και σίδερο, αποφάσισαν ότι αυτό που τους ενώνει είναι η Πίστη στη Αγία και Ομοούσια και Αδιαίρετης Τριάδος δηλαδή στην Ορθόδοξη πίστη.

Την είδηση αποκαλύπτουμε πρώτοι στο Ιστολόγιό μας και περιμένουμε την επίσημη απάντηση από το Υπουργείο Παιδείας. Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούνε να αφαιρέσουν τα ιδανικά από την ελληνική νεολαία.Αριστεροί καθηγητές, ΟΛΜΕ και "προοδευτικά" ΜΜΕ στον κοινό αγώνα να αφελληνίζουν και να αποχριστιανικοποιήσουν τα ελληνικά σχολεία.Ντρεπόμαστε όμως όταν βλέπουμε τέτοιου είδους ενέργειες να γίνονται από το ίδιο το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο (και με τα χρήματα των φορολογημένων Ελλήνων)".


Αναδημοσίευση απο: ΤΡΟΚΤΙΚΟ
Σχόλιο Ελληνορθοδόξου: Δεν είναι η πρώτη φορά που το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο κάνει παρόμοιες αφαιρέσεις. Ίσως πάσχει απο Αλτσαχάϊμερ, ή κάποια νόσο, βασικό σύμπτωμα της οποίας είναι ο πόλεμος κατά πατρίδος-θρησκείας (απο αυτήν πάσχουν αρκετοί δημοσιογράφοι-Βέλιος-και πολιτικοί-Αλαβάνος). Έτσι μπορούμε να δούμε στην επιγραφή του εξώφυλλου του περίφημου βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ'Δημοτικού, που καταργήθηκε, να λείπει το ''ΕΘΝΙΚΗΣ''... Δηλαδή Υπουργείο Παιδείας σκέτο, όχι εθνικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια: