Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΙ ''ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ''. ΥΠΕΡ ΤΟΥ ''ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ'', ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ BARCODE ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ!

ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ,ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΙ" ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ!!!

Ρίξτε μια ματιά στις αφίσες,που αλιεύσαμε από τον επίσημο ιστότοπο των Οικολόγων-Πρασίνων:η μιά αριστερά,δεν μας προξενεί καμία έκπληξη,αφού είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο μόρφωμα τάσσεται υπέρ οτιδήποτε ανθλληνικού κι επομένως ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Βέβαια,δεν το φωνάζουν και πολύ,αφού ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

Η μεγάλη έκπληξη όμως,έρχεται όταν παρατηρήσουμε τη δεύτερη προεκλογική τους αφίσα:"ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ" λέει και δείχνει μερικά πρόσωπα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ BARCODE!!!

Δηλαδή ό,τι ακριβώς πιστεύουν και φωνάζουν εδώ και δεκαετίες οι Χριστιανοί που ασχολούνται με το θέμα,αντιμετωπίζοντας τα ειρωνικά σχόλια των πάντων,ειδικά όσων ανήκουν στο χώρο της Αριστεράς και της...Οικολογίας!

Και βέβαια,δεν πρόκεται για την κλασική αναρχο-κομμουνιστική θεωρία "σπάστε τις κάμερες γιατι μας παρακολουθούν" κλπ:ΟΧΙ!ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΕΛΦΟ"!!!Πείτε μας,ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠ'ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ",ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ,ΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ;

"ακροδεξιός","ρατσιστής","κινδυνολόγος","συνωμοσιολόγος",μέχρι και φαν του...Λιακόπουλου!!!

Ενώ τώρα που λέει ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ένα κόμμα "προοδευτικό" και...τρέντυ,τι έχουν να μας πουν οι διάφοροι "ορθολογιστές";Να ξεκαθαρίσουμε κάτι:ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ!Απλά αναρωτιόμαστε πώς...τους ξέφυγε!!!





Μήπως κατά λάθος;Μήπως προσπαθούν να τραβήξουν κόσμο,ακόμα και άσχετο,κοντά τους;Διότι το να είσαι απο τη μία ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΚΡΑΙΩΝ" ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΞΥΜΩΡΟ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;Για να δούμε τι άλλες...εκπλήξεις θα έχουμε μέχρι τις Ευρωεκλογές...

ΠΗΓΗ: HELLAS ORTHODOXY

Σχόλιο Ελληνορθόδοξου: Απο ότι έχουμε καταλάβει, απο αυτήν, αλλά και απο άλλες δημοσιεύσεις (όπως η προηγούμενη του ΣΤΟΧΟΥ), η ιδεολογία των ''ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ'' είναι ποτισμένη απο επικίνδυνα φυτοφάρμακα, ενώ οι βλέψεις τους έχουν μαραθεί, αφού στην ουσία τους δε στέκουν...Άλλωστε η μεγάλη προβολή τους (όπως χτές στου Λαζόπουλου το τσαντίρι, με το Χρυσόγελο) και οι καινούργιες κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις που τους θέλουν τρίτο κόμμα, είναι και η καλύτερη απόδειξη για τη μανία προώθησης μεγαλεπίβολων εκφράσεων όπως ''Εκκλησία-κράτος χωρισμός'', απο τα ''γνωστά-΄αγνωστα'' κέντρα εξουσιασμού, που εντυπωσιάζουν τον κόσμο, χωρίς ο ίδιος να έχει πληροφορηθεί περί τίνος πρόκειται όλος αυτός ο ντόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: