Σάββατο, 21 Μαρτίου 2009

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ:egolpio.NET. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ''ΝΕΤ''

Θέλω να σας ενημερώσω για την ύπαρξη προτεσταντικής (από τη θεματολογία θα έλεγα πεντηκοστιανής) ιστοσελίδας που παραπλανητικά φέρει το όνομα ΠΕΡΙ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟ (με βυζαντινή γραμματοσειρά παρακαλώ) με ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.egolpio.net/. Για άγνωστους λόγους δεν λειτουργεί ακόμα – τουλάχιστον φανερά- αλλά αποθηκευμένο στιγμιότυπό της μπορείτε να δείτε εδώ: http://209.85.229.132/search?q=cache:8iWuJDB7Hq4J:egolpio.net/+www.egolpio.net/&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr

Ο καθένας μας μπορεί να διακρίνει τις ομοιότητες και στο όνομα αλλά και στη διεύθυνση με την ιστοσελίδα ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ (http://www.egolpio.com/) της οποίας είμαι δημιουργός. Όπως καταλαβαίνω η σελίδα μας ενοχλεί πολύ τους αιρετικούς οι οποίοι για άλλη μια φορά χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα προς επίτευξη δολίων και σκοτεινών σκοπών. Επειδή λοιπόν πιθανόν κάποια στιγμή η ιστοσελίδα τους να λειτουργήσει και επειδή σε σχετική αναζήτηση στις μηχανές αναζήτησης θα μπερδευτούν πολλοί –αφού θα βγαίνουν αποτελέσματα από δυο …εγκόλπια (άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός τους) εφιστώ την προσοχή σας.

Ο Θεός ας μας συγχωρεί όλους.

ΥΓ: Οπωσδήποτε το θέμα νομικά θα έχει συνέχεια, όχι γιατί είμαστε υπέρ των δικαστηρίων αλλά επειδή δεν θέλουμε να πλανηθεί κανείς. ΟΧΙ με αυτόν τον τρόπο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: