Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2009

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ 'ΣΤΕΚΙΟΥ' ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΝ, ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣτο Διαδύκτιο υπάρχει το εξής ιστολόγιο υπέρ των Αλβανών μεταναστών: http://www.steki-am.blogspot.com/. όπως θα δούμε και παρακάτω αρκετά προκλητικό και οι θέσεις του, οι οποίες είναι ΙΔΙΕΣ με τις θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ!. Περιέργο και πρωτότυπο έ;;; Αυτοονομάζεται ώς το ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. Κατα τη γνώμη μας θα έπρεπε να ονομάζεται ΣΤΕΚΙ ΑΛΑΒΑΝΩΝ ΛΑΤΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
Βλέπουν μάλιστα:
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.!
Και άλλη επίθεση κατά της ΕΛ.ΑΣ! Τώρα και απο τους... Αλβανούς μετανάστες! Είχαμε τους Τσιπραίους και τώρα τους Αλβανούς. Θα μιλήσουν οι μετανάστες για.... Ελληνική Αστυνομία, για ανθρώπους δηλαδή, που δίνουν αίμα στην κυριολεξία και παίρνουν... μισθούς γελοιότητος! Που βγαίνουν, έξω και δε ξέρουν αν θα γυρίσουν, και πώς θα γυρίσουν. Ελα παππού μου. να σου δείξω πού έχεις τα χωράφια σου, ένα πράγμα. Ποιοί, οι Αλβανοί, που καλοήρθαν εδώ και άρχισαν να ζουν με πολυτέλειες τύπου Mercedes, ενώ οι αστυνομικοί, το μόνο αυτοκίνητο που βλέπουν ολημερίς είναι το περιπολικό και αυτό λόγω των αναρχικών, που υποστηρίζουν! Ορίστε θράσος.
Απο τη στιγμή που ήρθαν ώς τσοπάνοι και έγιναν πρόβατα πολυτελείας και σφαγείς μαζί, δεν έχουν σταματήσει να κατηγορούν τις αρχές της χώρας της Ιερής ταύτης!!! Δηλαδή: Καλώς σας βρήκα στο σπίτι σας, που με περιμαζέψατε τον άστεγο, αλλά θα κάνω τα πάντα και θα οργανωθώ και θα βρώ και υποστηρικτές εναντίον εσάς των νοικοκυραίων! Δώσε θάρρος στο χωριάτη!
Προσέξτε Έλληνες, οι Αλβανοί δε ζητούν ΑΠΑΙΤΟΥΝ!
Εδώ δίνονται οι... απαιτήσεις τους απο το ελληνικό Κράτος:

'Ως εδώ! Να μη θρηνήσουμε άλλους νεκρούς. Απαιτούμε:
• Να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι για τους θανάτους και τους τραυματισμούς


• Ανοιχτή πρόσβαση στη διαδικασία αίτησης ασύλου. Νέους χώρους υποβολής αιτημάτων ασύλου σε πανελλαδική κλίμακα


• Να φύγει η αρμοδιότητα παραλαβής κι εξέτασης αιτημάτων ασύλου από την Αστυνομία


• Άσυλο και στέγη σε όλους τους πρόσφυγες, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης


• Νομιμοποίηση και ίσα δικαιώματα στους μετανάστες, ελληνική υπηκοότητα στα παιδιά τους


• Να μην εφαρμοστεί το ρατσιστικό «Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου» της Ε.Ε.''
1.) Δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα υπάρχει, και αυτοί που φταίνε θα πληρώσουν, όπως άλλωστε κάθε δολοφόνοι, είτε το σώμα είναι Έλληνα, είτε Αλβανού.
2.) Θέλουν και άσυλο οι αλβανοί(μάλλον οι φιλοαλβανοί).!!! Γιατί; Για να μπαίνουν μέσα ασφαλώς και να τα σπάνε στην Ελλάδα ελέω... ασύλου. Γιατί άραγε το απαιτούν αυτό;;;Αφού το άσυλο ισχύει ακόμη και στα πεζοδρόμια! Έτσι ο κάθε Αλβανός, φίλοι μου, και ο κάθε φίλος του Αλβανού και κάθε μετανάστη, θα μπορεί να κάνει την Αθήνα Κόσοβο (Χα! Κόσοβο είπαμε;!) , με την κάθε άνεση και άνευ εμποδίου.
3.) Αντί να αφοπλίζουμε τους εγκληματίες των μολότωφ, τώρα θα αφοπλίζουμε την Ελληνική Αστυνομία! Ούτε κιχ για το ψευτο-άσυλο. Δε μου λέτε και στα Τίρανα, τα είχατε αυτά τα '΄ασυλα΄, ή μήπως αν πάτε εκεί και ξεφουρνίσετε τις αντιδράσεις σας θα σας στείλουν στα σπίτια σας, ή μάλλον στα τμήματα της γειτονιάς σας;
4.) έμειναν 60 χρόνια πίσω οι αλβανοί μετανάστες της Ελλάδος και κάνου λόγο για... στρατόπεδα συγκεντρώσεων παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους με τους εβραίους, που ο Χίτλερ τους έβαζε στα κολαστήρια! Ε, τότε... τί τα θέλουν τα πολυτελή αυτοκίνητα οι πλούσιοι Αλβανοί( που δεν παραπονιούνται τόσο), και τις plasma τηλεοράσεις, και δε στοιβάζονται σε ένα τρένο (σα τους εβραίους) προς Ομόνοια και Εξάρχεια μεριά;
5.) Ίσα δικαιώματα στους μετανάστες! Ναί, τώρα θέλουν να γίνουν Έλληνες, με τα δικαιώματα των Ελλήνων! Ασφαλώς για να μπορούν να ψηφίζουν ΤΣΙΠΡΑ. Τί νομίζετε; Αφού τους δασκαλεύουν μετά παρρησίας. Εσείς θα φωνάζετε, εσείς θα μας ψηφίζετε. Αγωνιστήτε για μια ψήφο στον Τσίπρα, στο ΣΥΡΙΖΑ! Και όχι μόνο αυτό, ελληνική υπηκοότητα στα παιδιά τους! Δηλαδή να γίνουν Έλληνες. Κοιτάξτε, αγαπητοί μου Αλβανοί, αφού θέλετε τα ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες θα πρέπει να γίνεται και Έλληνες και να ακούτε τι λένε οι έλληνες σε αυτό το στάδιο μετάβασής σας. Για να γίνετε Έλληνες, θα πρέπει να αρνηθείτε την αλβανική καταγωγή σας, και να δεχθήτε ειρηνικά ότι είστε Έλληνες και μόνο Έλληνες και να ξεχάσετε τα περι Αλβανών μεταναστών. Δε θα δηλώνεις έξω Αλβανός και στην ταυτότηα θα γράφει:Έλληνας. Ή θα είσαι το ένα το άλλο. Και στο κάτω-κάτω, αν αρχόταν 1.000.000 μετανάστες στην αλβανία σας, θα θέλατε να έχουν αυτά τα δικαιώματα με τα οποία θέλετε να λειτουργεί η γειτονική σας Ελλάδα;
6.) Αντιτίθενται οι Αλβανοί ακόμη και στην άκρως παγκοσμιοποιημένη Ε.Ε! Δε ξέρετε φίλοι μου, πόσα χρωστάτε στην Ε.Ε; Αν δεν ήταν και αυτή, να σας χώσει όλους μέσα στην Ελλάδα, τώρα θα ζούσατε σε κανένα ωραίο έλος της χώρας σας. Οπότε σεβασμός στην πηγή του θάρρους σας, στο χέρι που σας άγει και που σας φέρει.
Και η ΕΛ.ΑΣ βάρβαρη! Πώς καταντήσαμε, να λέγουν οι βάρβαροι (κατά τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, ώς αλλότριοι) τους Έλληνες βαρβάρους! Η αντιστροφή των όρων σε όλο της το μεγαλείο εις το όνομα της... παγκοσμιοποίησεως.
Μετά έχουμε μια άκρως συγκινητική ιστορία, ενός Αλβανού καημένου (έτσι θέλει να παρουσιαστεί στα μάτια μας τουλάχιστον), που αφηγήται:
Όταν πριν από 17 χρόνια πέρασα παράνομα τα σύνορα με τη μάνα μου και τον αδερφό μου, κανείς δεν με ρώτησε. Όταν πριν από 7 χρόνια οι δυτικές χώρες ξεκίνησαν έναν πόλεμο στην Ασία κανείς δεν ρώτησε τη γνώμη των κατοίκων τους. Όταν οι ελληνικές επιχειρήσεις οργώνουν τα Βαλκάνια, στερώντας στους ντόπιους την διαχείριση του πλούτου της γης τους, κόβοντας θέσεις εργασίας, προσφέροντας μισθούς πείνας με τιμές Ευρώπης, τότε δηλώνουν ευεργέτες.Πολλοί από μας δεν ήρθαμε εδώ γιατί μας άρεσε (άσχετα αν ύστερα από τόσα χρόνια τoν νιώθουμε δικό μας τόπο). Αν είχαμε να επιλέξουμε θα διαλέγαμε μια χώρα της δυτικής Ευρώπης. Έτσι και αλλιώς την εικόνα τους ποθήσαμε. Με την υπόσχεση του ‘‘αμερικάνικου’’ ονείρου ρίξαμε τα τοίχοι της υπαρκτής υποκρισίας. Η Ελλάδα προσέφερε τα μόνα χερσαία σύνορα με την Ευρώπη. Να πάμε αλλού ήταν σχεδόν ακατόρθωτο.Πολλοί από εμάς δεν θεωρούμε ότι η γη θα έπρεπε να χωρίζεται σε μικρά τεμάχια αλλά να είναι όλων μας. Ο καθένας θα έπρεπε να ζει και να κάνει όνειρα εκεί που θέλει. Αυτό δεν προσέφερε η Δύση; Την υπόσχεση της ελευθερίας;''
Πώπω, και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου τί την έχουμε; Μας πήραν τα ζουμιά. Ακούτε: οι ελληνικές επιχειρήσεις οργώνουν τα Βαλκάνια, στερώντας στους ντόπιους την διαχείριση του πλούτου της γης τους, κόβοντας θέσεις εργασίας, προσφέροντας μισθούς πείνας με τιμές Ευρώπης, τότε δηλώνουν ευεργέτες.'' Δηλαδή μόνο οι Αλβανοί πεινούν και κανείς άλλος. Έλληνας δεν έχει πεινάσει ποτέ στη ζωή του μόνο και μόνο που είναι έλληνας και όχι αλβανός! Έλληνας δεν έμεινε άνεργος στη Νάουσσα, Έλληνας δεν παίρνει μισθούς πείνας απο την Έδεσσα. όλοι είμαστε καλά, και οι ψωριάδες χώρια
'Αν είχαμε να επιλέξουμε θα διαλέγαμε μια χώρα της δυτικής Ευρώπης. Έτσι και αλλιώς την εικόνα τους ποθήσαμε. ' Α, ναί! Σας κάναμε και χάρη. Σας πέσαμε και λίγοι. Τί να κάνουμε;Λυπούμαστε εκ βαθέων ψυχής.
'Η Ελλάδα προσέφερε τα μόνα χερσαία σύνορα με την Ευρώπη. Να πάμε αλλού ήταν σχεδόν ακατόρθωτο'. Μη τα ανακατώνετε τα πράγματα! Δεν ήρθατε εδώ επείδη είχαμε τα μόνα χερσαία σύνορα με τη χώρα σας. Ήρθατε για τί ξέρατε, ή είχατε προαίσθημα ότι το κρατος της Ελλάδος, θα είναι πιο ανεκτικό προς τους μετανάστες. Αν πηγαίνατε στην Ιταλία, θα σας ξαναβύθιζαν τα καράβια και θα σας απέλαυναν, στη Γαλλία το ίδιο απέλαση. Οπότε μη λέτε μόνο-μόνο, ότι το καλό με την Ελλάδα είναι τα συνορά της, αλλά πρέπει να πείτε ότι και ή Ελλάδα σαν κράτος σας δέχθηκε. Και μη μας πε΄τε ότι σας πήραμε για δούλους;;; Τό ότι ήσαστε εργάτες και όχι ηλεκτρονικοί υπολογιστών μόλις ήρθατε είναι λόγω του καθεστώτος που είχατε στη χώρα σας και όχι λόγω της... αναλγησίας των Ελλήνων. Εκτός αν θέλατε να ζήσετε χωρίς δουλειά. Ε, τότε άλλο αυτό. Μόνο που δε ξέραμε που παραχωσατε τις παντόφλες σας για να σας τις φέρουμε όταν έρχεστε. Και οι Έλληνες όταν πεινούσαν πώς πήγαιναν Αυστραλία και Αμερική;
Και τώρα το καλύτερο: 'Πολλοί από εμάς( τους Αλβανούς μετανάστες) δεν θεωρούμε ότι η γη θα έπρεπε να χωρίζεται σε μικρά τεμάχια αλλά να είναι όλων μας. Ο καθένας θα έπρεπε να ζει και να κάνει όνειρα εκεί που θέλει' Αποκάλυψη τώρα! Ξέρεται ποιό είναι το κύριο σύνθημα-σοφιστία των αναρχικών που γράφεται σε όλους σχεδόν τους τοίχους και με μεγάλα γράμματα στις πόλεις: 'Τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα του πλανήτη'. Ώ, τί έγινε;;; Τα ίδια συνθήματα, οι ίδιες ιδέες, Αλβανοί μετανάστες το έχουν το blog, ή μήπως αναρχικοί Τσίπρα; Ή μήπως αυτοί που καταστρέφουν με μολότωφ είναι ίδιοι με τους ατέχοντες το ιστολόγιο ''Στέκι''. Θα θέλατε λοιπόν, κύριοι αλβανοί να μην υπάρχει πλέον Αλβανία, και να μην έχει σύνορα, που είναι άσχημα, ή τα θέλετε αυτά μόνο για τους άλλους και για σας τίποτα.
Όταν οι κυβερνήσεις σας ξεκινούν πολέμους πάνω από τη στέγη μας, όταν ανεβάζουν δικτάτορες που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους καταπιέζοντας τα στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα, έχουμε και εμείς το δικαίωμα να διεκδικήσουμε λίγη από την ασφάλεια και την ειρήνη σας. Οι κυβερνήσεις μας ξεκινούν πολέμους; Μήπως φταίει η Ελλάδα για την άνοδο του Χότζα, που επί εποχής του δε ξέρατε αν υπάρχει άλλη χώρα εκτός απο τη δική σας, και αν η Ελλάδα παίρνει ρεύμα απο τα Τίρανα; Αυτό μας έλειπε τώρα, οι ψευδοσυκοφαντίες τους.
Για το λόγο ότι πολλά έγιναν στο όνομα μας, χωρίς να μας ρωτήσετε. Για το λόγο ότι για την κατάσταση που επικρατεί στις χώρες μας φταίνε και οι νόμιμα εκλεγμένες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σας. Για το λόγο ότι ο καθένας ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του αδιαφορώντας αν η ευημερία και η ασφάλειά του χτίζεται στις πλάτες άλλων. Για το λόγο ότι πολλοί από μας γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε εδώ... Μάλλον μυωπία α έχει αυτός που δε καταλαβαίνει το προκλητικό ύφος των αλβανών και αλβανοφρόνων. Τα δικά σας φταίνε για όλα τα δικά μας σε τίποτα. Επειδή λοιπόν ο Έλληνας έχει φιλότιμο λέει: το χέρι που σε ταΐζει δε το δαγκώνεις. Μπορεί να μην υπάρχει αντίστοιχη αλβανική παροιμία, αλλά θαρρούμε ότι ο νόμος είναι παγκόσμιος.
Ως εκ τούτου δεν ζητάμε, απαιτούμε:


- νομιμοποίηση τώρα όλων των μεταναστών


- άσυλο στους πρόσφυγες πολέμου & στα θύματα ρατσιστικών διακρίσεων


- ιθαγένεια σε όσα παιδιά γεννηθήκανε και μεγαλώσανε εδώ


- να μην εφαρμοστεί το ρατσιστικό «Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου» της ΕΕ - ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση όλων στο εκπαιδευτικό σύστημα και την περίθαλψη, τις κοινωνικές υπηρεσίες και τα επιδόματα.
Τα είπαμε και παραπάνω αυτά. Αφού τότε οι Αλβανοί δεν είχαν πού αλλού να πάνε λόγω... 'χερσαίας γειτνίασης', τώρα γιατί δε γυρνούν πίσω στην Αλβανία, όπου θα είναι και άρχοντες με τα λεφτά που παίρνουν απο Εδώ. Ή γιατί δεν πάνε σε καμμία άλλη χώρα, τώρα που έχουν και τα μέσα ;Γιατί πολύ απλά θα 'πάρουνε πόδι'' ,το θέσουμε λαϊκά το ζήτημα. Ο Σαρκοζύ με τις απελάσεις προσπαθεί να κερδήσει την εμπιστοσύνη του γαλλικου λαού. Σε όλα θέλουμε να γίνουμε σα τα 'Παρίσια'και τις 'Λόνδρες', αλλά σε αυτά που ενοχλούν αυτούς που μας χαλιναγωγούν δε θέλουμε καμμία σύγκριση. αφού: Έτσι και αλλιώς είναι πολύ λίγα αυτά που έχουν να χάσουν, γιατί δε το διακινδυνεύουν;
Αυτές οι μέρες είναι για την εκμετάλλευση που συνεχίζεται αμείωτη για 18 χρόνια. Είναι για τους αγώνες που δεν ξεχάστηκαν στους κάμπους στο Βόλο, τα ολυμπιακά έργα, την Αμαλιάδα. Είναι για τον ιδρώτα και το αίμα των γονιών μας, για τη μαύρη εργασία, τα ατελείωτα ωράρια. Είναι για τα παράβολα, τα πρόστιμα, τα ένσημα που πληρώνουμε και δεν θα μας αναγνωριστούν ποτέ. Είναι για τα χαρτιά που θα κυνηγάμε μια ζωή σαν να είναι λαχείο.Αυτές οι μέρες είναι για το τίμημα που πληρώνουμε απλά για να υπάρχουμε, να αναπνέουμε. Είναι για όσες φορές σφίξαμε τα δόντια, για τις προσβολές που ανεχτήκαμε, τις ήττες που χρεωθήκαμε. Είναι για όσες φορές δεν αντιδράσαμε ενώ είχαμε όλους τους λόγους του κόσμου. Είναι για όσες φορές αντιδράσαμε και ήμασταν μόνοι γιατί ο θάνατος και η οργή μας δεν χωράγανε σε σχήματα, δεν έφερναν ψήφους, δεν πουλούσαν στα δελτία των 8.
Ωραία τα παραμύθια σας Αλβανοί, αλλά στα παιδάκια λίγο πριν κοιμηθούν ;. Μάθετε λοιπόν καλά, πώς ένας Έλληνας εργάτης απο τη Νέα Αγχίαλο και το Βόλο, έχει χειρότερο παρόν και μάλλον, απο τον αλβανο εργάτη. Διότι προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι οι μόνοι ''δουλεφταράδες''και ότι οι Έλληνες κάθονται.
Νομίζουν ότι μας έχουν χτίσει όλα τα σπίτια, και μας έχουν ργώσει, τρυγήσει και σπείρει όλα τα χωράφια μας, λές και πρίν (απο 18 χρόνια) δεν είχαμε εμείς οι Έλληνες χέρια να κτίσουμε σπίτια. Πού κοιμόμαστε σε σκηνές ή σε μποστάνια; Ή μήπως 7.000 χρόνια που οργώνουμε τη γη, τώρα αδρανήσαμε και περιμέναμε τα τελευταία 18 για να μας υπηρετούν οι... Αλβανοί, που είναι απόγονοι των δημίων, πού έφεραν απο την Κασπία λίμνη της Ασίας οι Τούρκοι πασάδες για να κατασφάζουν τους Έλληνες και να κρατούν τα κεφάλια των προπάππων των προπάππων μας περήφανοι.
Και μας προτρέπουν:

18 χρόνια βουβής οργής είναι πολλά.
Όλοι στους δρόμους, για την αλληλεγγύη & την αξιοπρέπεια!
Δεν ξεχάσαμε, δεν ξεχνάμε, αυτές οι μέρες είναι και δικές σας
Για τον Λουάν, τον Τόνυ, τον Μοχάμεντ, τον Αλέξη....
Στέκι Αλβανών Μεταναστών18 χρόνια πράγματι βουβής οργής των Ελλήνων με την αύξηση της εγκληματικότητος, τη ραγδαία. όλοι στους δρόμους για να κάψουμε τα καταστήματα των Ελλήνων, γιατί και μια που πέρνουμε τη δουλειά απο τον Έλληνα εργάτη, άς το κάνουμε και πιο έμπρακτα. Δε ξεχάσαμε, να εκδικηθούμε τους έλληνες. Και μιας και που σκοτώθηκε απο αστυνόμο ένα αθώο παιδάκι ο Αλέξαδρς Γρηγορόπουλος, που κρατούσε την Ελληνική Σημαία, ας το εκμεταλλετούμε για να περάσουμε στους άλλους την προπαγάνδα μας. Αυτή είναι η εμηνεια του κειμένου


Αυτοί είναι λοιπόν οι Άλβανοί και το ''Στέκι'' τους στο διαδύκτιο. Κάποτε πρέπει να μάθουμε τα πράγματα όπως αυτά έχουν


Όσον αφορά το σκιτσοφράφημα με τον Κολόμβο και την αίτηση ''πράσινης κάρτας'' απο τους αυτόχθονες Ινδιάνους'', δε μπορώ να καταλάβω τί θέλουν να μας πούν. Μήπως ζούσαμε πρωτόγονα (δε δουλεύαμε, πριν έρθουν αυτοί), μας ανακαλύψανε (μας έκαναν ανθρώπους) και μας έκαναν γνωστούς σε ολόκληρο το κόσμο (με τα τελευταια γεγονότα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: