Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008

ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ (1)

--Πολλοί αγνοούν τον ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ.Πώς μπορούν όμως να τον αγνοούν τη στιγμή που οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ ΔΗΛΑΔΗ HAPPENING ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;.ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΥΗΡΑΝ...

--Η ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ Η ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ Η ΚΑΚΕΚΤΥΠΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑΣ.(ΖΕΕΒ ΧΕΡΤΣΟΓΚ, ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΧΩΡΑ- 29-20.4.2000).

---.ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ!!!

---.Η λέξη αργός στα (αρχαία) ΕΛΛΗΝΙΚΑ σημαίνει λαμπερός (Η Αργώ το πλοίον)Βωμολόχος στα (αρχαία) ΕΛΛΗΝΙΚΑ σημαίνει αυτός που παραφυλάει στους βωμούς, κυρίως μισοπεθαμένος απο την πείνα για να φάει τα υπολείματα απο τα σφάγια...!

---(ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ)Η πρώτη τράπεζα του κόσμου ευρέθη εις το ΑΡΓΟΣ και χρονολογείται απο τον 5 αιώνα π.Χ

---Ο εβραικής καταγωγής Ζεκαρία (Ζαχαρίας) Σίτσιν θεωρεί λανθασμένα βέβαια πως οι Σουμέριοι αποτέλεσαν την αρχή των πάντων λέγοντας μάλιστα οτι το Δωδεκάθεο του Ολύμπου προήλθε απο αυτούς.Όλα αυτά τα λόγια και τα γραφθέντα του Σίτσιν είναι ψεύδη καθώς αγνοεί επιδεικτικώς οτι οι Σουμέριοι ήσαν ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ δηλαδή ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο Ζεκαρία Σίτσιν είναι ένας ερευνητής ο οποίος δε βασίζεται στην ιστορική αλήθεια διότι λέγει οτι οι Έλληνες πήραν το αλφάβητο απο τον Μωυσή(εννοεί απο τα μωσαικά στοιχεία- κάτι τέτοιο λεει σε ένα βιβλίο του).Που να ξέρει ο άμοιρος οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ (ΕΑΝ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ)ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ ΗΣΑΝ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

---Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΞ ΔΙ ΗΣ ΚΑΤΕΒΗ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΦΥΡΑ Η ΜΕΤΑΓΟΥΣΑ ΕΚ ΓΗΣ ΠΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΝ.

---(ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ)Μία εξαίρετη Κινέζα δασκάλα γνωστή ως <<η Ελληνίδα της Σανγκάης>> διδάσκει ΕΛΛΗΝΙΚΑ στον κινέζικο στρατό <<του Μάο>>.

---ΑΙΣΧΡΟ-ΧΥΔΑΙΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!Ο επαίσχυντος και σεξουαλικά (όχι μόνο) ανόμαλος <<συγγραφέας>> Θανάσης Τριαρίδης υβρίζει το Χριστιανισμό με τα χειρότερα λόγια που μπορεί να φανταστεί ο διεφθαρμένος ανθρώπινος νους λέγοντας οτι η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ διετέλεσε (γνωστή) πράξη(!) με τράγο(!) γεννόντας το <<Ραβουνί>>, οτί ο <<Ραβουνί>> έκανε πεο...χίες(!) και άλλα αισχρότατα πράγματα τα οποία ένας κανονικός (normal) άνθρωπος θα έφριττε εάν τα διάβαζε.ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ........

---ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<ΤΟ ΠΑΡΟΝ>> ΤΟ 74,8% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ (ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΝΩ ΜΟΝΟ ΤΟ 14,3 ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΕΩΣ.

---ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΙΜΙ ΚΑΤ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ) ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1429μ.Χ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ. (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ:ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ(1459-1519)ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ(1475-1564) ΚΑΙ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΛΛΩΝ......

---Η Ρωσία επιβάλλει βαρύ πρόστιμο σε όποιον (π.χ εκδότη) αντικαταστήσει κάποιο γράμμα (χαρακτήρα) του κυριλλικού με το λατινικό αλφάβητο.π.χ ΠΡΑΒΔΑ και όχι PRAVDA(ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ!!!).(Ελληνιστί)

---ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΣ(ρίπτω την ασπίδαν) ΚΑΙ ΤΡΕΣΑΣ(εκ του ρήματος τρέω που σημαίνει φοβούμαι).

---ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΝ-ΜΗΤΡΙΔΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!Συνεχίζουμε...

---ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: Η ΛΕΞΗ ΟΥΛΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕ <<ΓΕΙΑ>> ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΟΛΕ.ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΙΝΙΚΟ SALVE ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ SALUT.ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΝ ΤΟ ΟΛΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ:ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ...

---ΤΟ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ <<ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ>> ΜΑΡΙΑΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 100:<<Ένα χρόνο μετά, οι τουρκικές δυναμεις, με ηγέτη τον Κεμάλ, επιτίθενται και αναγκάζουν τα ελληνικά να υποχωρήσουν πρός τα παράλια.Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη.Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα>>.ΟΙ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΒΙΑΙΑ ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ!ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ...

---Μια αποκάλυψη:Η ιταλική λέξη mare που σημαινει θάλασσα και οι άλλες παραμφερείς της προέρχονται είτε απο το πρωτοελληνικό μορ- μαρ- που δηλοί το υδάτινο στοιχείο είτε απο το άλλο ελληνικό μαρμαίρω που σημαίνει λαμπυρίζω.Τώρα στα αγγλικά η θάλασσα λέγεται sea και αυτό όμως φαίνεται να είναι ελληνικό καθώς πιθανώς παράγεται απο το ρήμα σείω καθώς σεισμοί αποδιδόταν στον ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ!

---Ο πρόεδρος των Η.Π.Α Τζορτζ Μπους, η Μπεναζιρ Μπούτο (θεωρώντας θύμα της το Ρατζίν Γκάντι), ο Χένρι Κίσσινγκερ, ο πρόεδρος του Πακιστάν Ισάκ Κχάν,ο Μπρενζίνσκι καθώς και ο Ναβάζ Σαρίφ αναφέρουν την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.(η οποία είναι μελλοθάνατη).Οι τρισκατάρατοι που αποτελούν τα σημαντικότερα μέλη του Παγκόσμιου Σιωνισιμού (τμήματος American Zionist Movement=A.Z.M)είναι οι Melvin Salberg=Πρόεδρος, W. James Schiller= Εθνικός Σύμβουλος, Ruth G. Cole=Αντιπρόεδρος, Harold Kalb=Αντιπρόεδρος, Laurence Kaufman=Αντιπρόεδρος, Rosalie S. White=Γραμματεύς, Bernard S. White=Ταμίας, Karen J. Rubinstein=Διευθύνων Σύμβουλος.

----Οι εφευρέτες του παζλ είναι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και μάλλον (μπορεί και παλαιότερα να υπήρχε) ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ. Τότε λεγόταν <<στομάτιον>>.Μετά οι Ρωμαίοι αφού κατέκτησαν τη Μεγάλη Ελλάδα (Magna Grecia) το χρησιμοποιούσαν ως πνευματικό παιχνίδι της <<ελίτ>> τάξεως.

---Στην Ελλάδα ευρέθησαν οι αρχαιότερες γέφυρες της Ευρώπης (μπορεί και του κόσμου)!-

---Το ανοικτό Πανεπιστήμιο διοργανώνει σενάρια <<για την Ελλάδα πρίν τους Έλληνες>>(!).
---ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΙΠΟΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.Ο Μάθιου Νίμιτς δήλωσε οτι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σφαγέας.Ε, ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΜΕΡΙΝΔΩΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 500-400 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΗ ΛΕΞΗ ΑΡΕΤΗ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!

---Στην Αρκαδία ευρέθη ένα ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟ (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ) νεκρομαντείον.

---Στα αρχαία Ελληνικά η λέξις μάρη εσήμαινε χέρι.Απο την ελληνική αυτή λέξη προήλθαν η λατινική manus,η γαλλική main,η ισπανική mano, η αλβανική marr,η αρχαία γερμανική munt και η σύγχρονη γερμανική Vor-mund= κηδεμόνας, αλλα και η ρουμανική μούνα= χέρι.

---Η Παλαιά Διαθήκη-Βίβλος έχει παραποιηθεί αρκετές φορές.Συγκεκριμένα επάνω στο αυθεντικό εβραϊκό κείμενο έχουν γίνει οι μεταφράσεις των Εβδομήκοντα (72 στην πραγματικότητα ραββίνων), του Ακύλα, του Θεοδοτίωνος, του Σύμμαχου και άλλων...Συγκεκριμένα σίγουρα έχουν γίνει προσθήκες γεγραμμένων προφητειών που προφητεύουν τον ερχομό και τα Πάθη του ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ χωρίς καν να έχουν την υπαρξή τους στο αυθεντικό κείμενο.Επι παραδείγματι στο Ψαλμό 22 στο στίχο 16 το εβραικό κείμενο έχει <<κααρή γιαδάϊ βεραγλάϊ>> δηλαδή σπάσανε χέρια πόδια (του Ιουδαϊκού ,εννοεί, λαού) (ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο κ.ΑΫΦΑΝΤΗΣ:ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ)ενώ στις μετέπειτα παραποιήσεις έχει τη μετάφραση του <<κάρφωσαν τα χέρια και τα πόδια μου>> εννοώντας τη Σταύρωση του Μεσσία.Ο συγγραφέας Αϋφαντής Γεώργιος υποστηρίζει στο βιβλίο του <<Άνθρωπος και Επιστήμη>> (Εάν δε το έχετε διαβάσει σας το συνιστώ) οτί ο Μάρκο Πόλο ήτο Έλλην και συγκεκριμένα το ονομά του ήταν Μαρκόπουλο.

---Όταν οι Έλληνες ήσαν βυθισμένοι στο σκατάδι του Μεσαίωνος, πλήν μερικών λαμπρών εξαιρέσεων, έγιναν φοβερές παραποιήσεις των Βιβλικών κειμένων ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ. απο τους εχθρούς τους εις βάρος των πρώτων.

---Εάν κάποιος Αθηναίος πολίτης είχε ετερήσει, δηλαδή συνάψει ομοφυλοφιλικούς δεσμούς του απαγορευόταν 1. Να γίνει ένας απο τους εννέα άρχοντας 2. να γίνει ιερεύς 3. να δικηγορήσει σε δημόσια δίκη 4. να καταλάβει οποιοδήποτε αξίωμα εντός ή ετός των Αθηνών 5. Να ασκήση τα καθήκοντα του κύρηκος ή να κυρήξει κύρηκα 6. Να μπαίνει εντός ιερών χώρων και να συμμετάσχει σε Θρησκευτικές Τελετές.Συγκεκριμένα υπήρχε το: <<Μηδέ λέγειν μήτε γράφειν εξείναι τοις ηταιρηκόσιν>>.Εραστής=παιδαγωγός του παιδιού με σκοπό να καλλιεργήσει τις ψυχικές του ικανότητες.Όργιον-όργια=Σεμνές τελετές προς κάποιον ή κάποια θεά ή θεό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: