Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008

ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΟ ''ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ''!

Τι όνομα τελικά να δώσουμε στα Σκόπια; - Βοηθήστε να τους δώσουμε μία ευκαιρία να γλυτώσουν τα ψυχολογικά προβλήματα





Η ψηφοφορία που θα συσφίξει τις σχέσεις μαςΜετά και την τελευταία άρνηση του Γκρούεφσκι στο «πακέτο ιδεών» Νίμιτς, αποφάσισα από το ιστολόγιό μου να προχωρήσουμε σε μία φιλότιμη προσπάθεια και να διεξάγουμε μία ψηφοφορία προκειμένου να βγάλουμε τους Σκοπιανούς από το πρόβλημα το οποίο ζούνε. Φυσικά, η αναφορά στην λέξη Μακεδονία αποκλείσθηκε (από τους προκριματικούς) κι έτσι, όλοι εμείς καλούμαστε να δώσουμε όνομα στο νέο κρατίδιο, για να συστήνεται στους φίλους του…



Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει ήδη στο ιστολόγιο (αναζητήστε την είναι πολύ σημαντική) και καλούνται όλοι οι Έλληνες να καταθέσουν την άποψή τους…Εάν είναι δυνατόν, παρακαλείται τόσο ο κ. Νίμιτς, όσο και όλο το επιτελείο των διπλωματών και των πολιτικών, αμφοτέρων των πλευρών, να συμμετέχουν στην ψηφοφορία, προκειμένου να μας βοηθήσουν με την εμπειρία τους, αλλά και να επισημοποιηθεί το τελικό αποτέλεσμα.



Οι συμμετοχές – προτάσεις



Doraland: (Ντόραλαντ) Το όνομα αυτό μπορεί κάλλιστα να δοθεί μετά από τις άοκνες προσπάθειες συγκεκριμένου πολιτικού ατόμου, ώστε να μπορούν μέχρι και σήμερα να διεκδικούν ένα όνομα. Επειδή δεν θα τους «καθήσει» με τίποτε κάποιο όνομα που θα περιέχει έστω και τη ρίζα της λέξης «Μακεδονία», τιμής ένεκεν, μπορούν κάλλιστα να ονομάσουν το κρατίδιό τους με το συγκεκριμένο όνομα, αποδίδοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής προς την ευεργεσία που τους έγινε.



Vetonia: (Βετονία) Μετά από το πρώτο βέτο του Καραμανλή, θεωρείται απολύτως βέβαιο πως θα υπάρξει και δεύτερο και τρίτο και τέταρτο (αν συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός ο Κωστάκης), μέχρις εξαντλήσεως. Τα βέτο θα γίνουν πλέον τόσο συχνά, που θα ξεπεράσουν σε συχνότητα ακόμη και τις βροχοπτώσεις στην συγκεκριμένη ευρύτερη περιοχή της Vardarska. Δικαιωματικά, το συγκεκριμένο όνομα κέρδισε μία θέση στην τελική επιλογή.



Gafaland: (Γκάφαλαντ) Αν και πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να κατηγορήσει για «γκάφες» την τακτική των Σκοπιανών σχετικά με την ονομασία, το συγκεκριμένο όνομα αποδίδεται χάριν των τελευταίων δραστηριοτήτων που ανέπτυξαν (πρόσκληση απογόνων του Μ. Αλεξάνδρου από τα βάθη της Ασίας και άλλα φαιδρά), αλλά και της συνεχιζόμενης αδιαλλαξίας τους ακόμη και την στιγμή που τους προσφέρθηκε ακριβώς αυτό που ζητούσαν, αλλά παρασυρόμενοι από την αδιαλλαξία (που τους έγινε συνήθεια) αρνήθηκαν!!!



Rubishtan: (Ράμπισταν) Οι φήμες περί της μετατροπής του κρατιδίου σε «χωματερή» ακατάλληλων υλικών (πυρηνικών, τοξικών και άλλων) της Ευρώπης και όχι μόνον, δίνουν το σαφέστατο όνομα. Άγνωστο είναι τι θα συμβεί στην περίπτωση που θα εισέλθουν στην Ε.Ε. με το όνομα αυτό. Αλλά γίνεται να τους «βάλουν» όταν τους θέλουν ως σκουπιδότοπο; Απορία ψάλτου βυγξ…!!!



Synaland: (Συναλάντ) Οι φιλότιμες προσπάθειες οργανώσεων συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος, να βοηθήσουν το δυνατόν περισσότερο, τους «καημένους» κατοίκους των Σκοπίων, έτσι ώστε να αποκτήσουν το όνομα της Μακεδονίας, είναι γνωστές σε όλους. Άλλος ένας φόρος τιμής, που καλούνται να αποδώσουν οι Σκοπιανοί, που τους φέρνει όμως σε δύσκολη θέση απέναντι σε άλλη συμμετοχή.



Proskinistan: (Προσκυνιστάν) Η προσκυνηματική πολιτική που ακολούθησαν όλοι οι πολιτικοί ηγέτες, αλλά και οι κάτοικοι των Σκοπίων, απέναντι σε χώρες που επιθυμούν την «διευκόλυνσή» τους και την ανάπτυξη αλλά και την υλοποίηση των σχεδίων τους στην συγκεκριμένη γεωγραφική τοποθεσία, είναι ένας σημαντικός λόγος για την συγκεκριμένη ονομαδοσία. Οι θέσεις και στάσεις που επελέγησαν από τους Σκοπιανούς ήταν άκρως προκλητικές και κόλαζαν ακόμη και τους αγνότερους!!!



Η συμμετοχή σας στην ψηφοφορία θα βοηθήσει πραγματικά τους βόρειους γείτονές μας να αποφύγουν τα ψυχολογικά προβλήματα και να κυκλοφορούν πλέον υπερήφανοι, έχοντας μία ταυτότητα και ένα όνομα για να συστήνονται…Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας και το φιλανθρωπικό σας πνεύμα.
Κωνσταντίνος


ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: