Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

Ο...''ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ'' ΤΟΥ BULGARMAK ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ


Επισκεπτόμενος κάποιος την πραγματικά φαύλη και ανιστόρητη ιστοσελίδα του Bulgarmak (Βουλγαροι-''Μακεδόνες'') μπορεί να δεί ξεκάθαρα την εξής ''ρήση'' του Μογγολογενούς ιδρυτή του Βουλγαρικού κράτους Ασπαρούχ Χάν(το μογγολικόν της καταγωγής το καταλαβαίνουμε άλλωστε απο το ''Χάν'') η οποία έχει ώς εξής:


"...Ο Τσάρος μας και πάλι, θα ζώσει το σπαθί
θα σφάξει τους εχθρούς του, ξανά κι απ' την αρχή..."

Ιδού ο πολιτισμός του bulgarmak ή Νίκου Στοΐδη,ανθρώπου που κατοικεί στη Φλώρινα και υπερασπίζεται τα ''δικαιώματα'' των ''Μακεδόνων'' στην Ελλάδα.


Ο ίδιος επαίσχυντος επικριτής της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,ο ηλίθιος, ονομάζει του Αγωνιστές της Ε.Ο.Κ.Α τρομοκράτες(!!!)

Υπερασπίζεται μετα μεγάλης μανίας μάλιστα οτι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν...Βουλγαροσλάβος και ότι κατέλαβε την ελλάδα με αποτέλεσμα δύο Έλληνες φιλόσοφοι να...αυτοκτονήσουν!


Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα έχει ενδυναμωθεί και κραταιωθεί για τα καλά κύριως μέσα στους κόλπους της Ελλάδος.Ενώ στο εξωτερικό οι εν λόγω προπαγάνδες δίνουν και παίρνουν,οργιάζουν καλύτερα,εδώ μέσα στην Ελλάδα οι πράκτορες απο τη Βαρντάρσκα έχουν οργανωθεί για τα καλά για τον ανίερο τους πόλεμο κατά της Ελλάδος.

Πολλά δυστυχώς τα παραδείγματα.Δείτε και την περίφημη ιστοσελίδα της ''Φλώρινας'' του προβοκατόρικου κόμματος του Βοσκόπουλου ''Ουράνιο Τόξο''...


Τί θα γίνει κυρία Μπακογιάννη με αυτούς;...Ά,σωστά!Δημοκρατία έχουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: