Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ:''ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ''.ΤΑ ΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΛΕΜΕ

ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΣΤΑΜΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.....


Μια γυναίκα στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ''Αξίζει να το δείς'' δηλώνει μετά υπερηφανείας οτι:ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ!!!


Μάλιστα παραδέχεται μπροστά στην κάμερα οτι γνώριζε και δυό παντρεμένους και οτι ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΖΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ (ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.........


Επίσης μας πληροφόρησε οτι ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΤΑΝ απο έναν άλλο παντρεμένο ο οποίος για να μείνει μαζί της της έλεγε:''Έχω λεφτά θα σου δινω''και αυτή ΕΝΤΑΞΕΙ!!!


Μα, δεν είναι αυτό.Υποστηρίζει οτι αυτοί (οι γκόμενοί της) ΦΤΑΙΝΕ και όχι αυτή διότι ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ για να πάνε με αυτήν....


Η δημοσιογράφος μάλιστα είπε:Η ''-'' δε διστάζει να μπαίνει ανάμεσα σε μια οικογένεια και να τη διαλύει!Πω πω πω!!!


ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ;;;ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ.....ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ:ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ;;;;ΝΤΡΟΠΗ

Το περιθωριακό εκδιώκει το ουσιώδες:υποπροβλήματα αντί για προβλήματα,ατομικές υποθέσεις αντί για γενικές.


Το ανώμαλο εκτοπίζει το ομαλό:Οι ομοφυλόφιλοι τους φυσιολογικούς,οι τοξικομανείς τους υγιείς,τα παράσιτα τους εργαζομένους,οι μηδενιστές τους πιστεύοντες σε αξίες,οι αντιπατριώτες τους πατριώτες.


Το κουτσομπολιό υποκαθιστά τη συζήτηση:Περιπτώσεις ανωμάλων παρουσιάζονται με μεθόδους θεάματος με κεντρικά πρόσωπα αστοιχείωτους παρουσιαστές(Δεν απευθύνεται σε καμμία περίπτωση στην Τατιάνα Στεφανίδου) που παριστάνουν τους καθοδηγητές της κοινωνίας.


Οι αρνητικές ειδήσεις έχουν προτεραιότητα έναντι των θετικών:Βασικώς προβάλλονται θέματα αστυνομικού δελτίου και κοσμικής σκανδαλοθηριας(δολοφονίες,βιασμοί,μοιχείς,διαζύγια,απαγωγές)


Τα αμαρτήματα πρωτιμώνται απο τις αρετές:(...)παρακολοθούμε παρέλασι ανωμάλων.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: