Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στην ιστοσελίδα του γνωστού ''αμφισβητία'' Μιχάλη Καλόπουλου υπάρχει και μία επιστολή στην οποία βρίσκεται παραπομπή απο το δικό μας ιστολόγιο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.

Σε αυτήν την επιστολή παρατίθεται το άρθρο μας ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝ.

Ο τίτλος έχεικ ως εξής:

Κάποιοι εξοργίζονται με την αμφισβήτηση και κατάλογους σε ύβρεις. Θα προτιμούσαμε να μας απαντήσουν στις ερωτήσεις μας. Οι χαρακτηρισμοί δεν λύνουν το πρόβλημά τους.

Απάντηση:

Γιατί προβοκάτορας;
Χαρακτηρίσαμε προβοκάτορα το κ.Καλόπουλο όχι απλώς για να ''βγάλουμε το άχτι μας'' όπως νομίζουν μερικοί αλλά για να εκφράσουμε απλώς τη γνώμη μας.Απο αυτήν την ιστοσελίδα ποτέ δεν καταδικάστηκε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.Όμως ο Καλόπουλος δεν είναι ο απόλυτος εκφραστης της Ελεύθερης Σκέψης....Είναι ο ''πρώτος τη τάξει'' μαχητής κατά του Χριστιανισμού,κατά της Εκκλησίας μας κατα του ίδιου του Ελληνισμού της ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...

Προσπαθεί με κάθε προσπάθεια να προπαγανδίσει κάθε τι που έχει σχέση με τη Βιβλική Θρησκεία....Προσπαθεί να προβοκάρει.

Και εάν είναι πράγματι της Ελεύθερης σκέψης γιατί ήταν guest star και χαμογελούσε στις φωτογραφίες στην περίφημη παγανιστική ''εορτή'' των Προμηθείων.Κάτι απο αυτούς δε μπορεί να αμφισβητήσει;;;

Γιατί εν αγνοία του ανθέλλην;
Εδώ γινόμαστε ξεκάθαροι.Δεν έχουμε σκοπό να προσβάλουμε κανέναν απλώς και πάλι λέμε τη γνώμη μας...Δεν λέμε Ανθέλλην.Λέμε ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ του Ανθέλλην.Έτσι εμείς πιστεύουμε στο κάτω κάτω.Αν θέλαμε να τον προβοκάρουμε θα λέγαμε οτι είναι δάκτυλος του σιωνισμού π.χ.

Γιατί όμως αυτός ο χαρακτηρισμός;Ελληνισμός και Ορθοδοξία είναι ΕΝΑ.Ήδη μεγάλοι Έλληνες δήλωσαν την αδιάσπαστη ενότητα Χριστινισμού-Ελληνισμού.

Το Εληνικόν Έθνος...έχει και θα έχει δια παντός ανάγκην της Θρησκείας του.Αλ.Παπαδιαμάντης
Κι απ'το ράσο σου έσταζε αίμα πλήθος αίμα Ελληνικό.Διονύσιος Σολωμός
Ενεργότατον μέρος εις τον υπέρ της Ελευθερίας αγώνων έλαβεν η Εκκλησία δια των μεγαλοπρεπεστάτων θυσιών αυτής εις των βωμόν της Πατρίδος Π.Καρολίδης
Επι δέκα αιώνας κατα τους οποίους διήρκεσεν η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, η Εκκλησία υπήρξεν η μεγάλη προστάτις του Ελληνισμού.Ότε δε το Βυζάντιον έπεσεν,η Εκκλησίαν παρέσχεν εις τον Ελληνισμόν ακόμη εξοχωτέραν υπηρεσίαν.Μαζί με την Ορθοδοξίαν διεφύλαξε και την Ελληνικήν εθνότητα και την Ελληνικήν Παιδείαν.Κάρολος Ντήλ.
Όλα τα άλλα λοιπόν είναι εκ του πονηρού.

Γι αυτό είστε ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ.

Ποιός είναι ο πραγματικός υβριστής;
Ο υποστηρικτής του Καλόπουλου μας λέει:''οι χαρακτηρισμοί δε λύνουν το πρόβλημά τους''.Λάθος!Το πρόβλημα είναι δικό σας και όχι δικό μας.Εσείς προκαλείτε έριδες μεταξύ Ελλήνων.Εσείς θέλετε εμφύλιους...

Τώρα το ποιός είναι υβριστής και ποιός είναι αυτός που προσβάλλει άς το αφήσουμε στα χέρια της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.Ο Καλόπουλος είπε οτι ο Αβραάμ είναι μάγος,το Άγιο Φώς είναι απάτη,ο Χριστιανισμός είναι ψέμα,τα κεριά είναι ανθυγείινά,η Ορθοδοξία είναι θανατοκεντρική και άλλες τέτοιες βλακείες..
Νά ποιός προσβάλλει και προβαίνει σε χαρακτηρισμούς.


ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ EMAIL ΜΟΥ:


ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: