Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ''ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ''.ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Και με το πιστόλι στον κρόταφο
αρνούνται την αλήθεια!




Έπρεπε τελικά να ξεσπάσει η Ρωσία, στις συνεχείς πιέσεις που της ασκούνταν τα τελευταία χρόνια από το ΝΑΤΟ, για να καταλάβουμε το μέγεθος της υποκρισίας όλων όσων εμπλέκονται σε ηγετικές θέσεις, ισχυρών αλλά και ανίσχυρων κρατών!
Δεν ανέχτηκε και ούτε πρόκειται να ανεχθεί στο μέλλον η Ρωσία, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της Μεντβέντεφ, την πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών, αλλά ούτε επίσης πρόκειται να ανεχθεί «πιέσεις» στρατιωτικού και διπλωματικού περιεχομένου από οποιονδήποτε… Τους το είπε απλά, τόσο απλά που δεν κατάλαβαν ότι δεν μπορούν πλέον να παίζουν με την φωτιά… Όπως πολύ απλά είχε απαντήσει ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Πούτιν, σε μία ερώτηση που του είχε κάνει ένας Γάλλος δημοσιογράφος σχετικά με τις γενοκτονίες που πραγματοποιεί η Ρωσία στους μουσουλμάνους. Τότε ο Πούτιν του είχε πει απλά: «Βλέπω πως μάλλον είσαι μουσουλμάνος. Εάν ναι, έλα στην Ρωσία να σε στείλω σε έναν καλό γιατρό να σου το κόψει»… Και είχαν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό!!!
Έτσι τους τα είπαν και τώρα οι Ρώσοι, αλλά δεν μπορούν να πιστέψουν όλοι αυτοί οι αρχηγοί των ισχυρών κρατών πως πρέπει πλέον να υποδεχτούν και την Ρωσία στο τραπέζι των ισχυρών… Μέχρι αυτή τη στιγμή σχεδιάζουν πως θα αντιμετωπίσουν τον θυμό των Ρώσων, χωρίς να έχουν συνειδητοποιήσει πως ο Μεντβέντεφ και ο Πούτιν δεν είναι τόσο θυμωμένοι με τους Γεωργιανούς, αλλά με τις ΗΠΑ και την Ε.Ε., που επέβαλαν παγκόσμια την πολιτική τους χωρίς να υπολογίζουν την «ρωσική αρκούδα».
Και κατακρίνουν οι ξεδιάντροποι αυτοί ηγέτες την Ρωσία για καταπάτηση του διεθνούς δικαίου και άλλες ηλιθιότητες, όταν οι ίδιοι ήταν οι πρώτοι διδάξαντες της καταπάτησης εθνικών δικαίων, εδαφών αλλά και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ξεχνούν να αλληλοκατηγορηθούν για την Κύπρο, όπου μέχρι σήμερα υπάρχει ένοπλη καταπάτηση Κυπριακού εδάφους από τους Τούρκους.
Ξεχνούν να αλληλοκατηγορηθούν για το Κόσοβο, όπου αναγνώρισαν ως κράτος ένα μόρφωμα που διοικείται από έναν εγκληματία πολέμου, που το δικαστήριο της Χάγης (το δικό τους δικαστήριο) έκρινε αθώο για χιλιάδες φόνους και άλλα εγκλήματα.
Ξεχνούν να αλληλοκατηγορηθούν για την καταπάτηση όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Παλαιστίνη από τους Ισραηλινούς.
Ξεχνούν να αλληλοκατηγορηθούν για την εξαφάνιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέσω ενός νόμου (περί τρομοκρατίας) που ενεπνεύσθησαν μετά την 9/11 και το χτύπημα στους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη.
Ξεχνούν να αλληλοκατηγορηθούν για την πείνα που έχουν επιβάλει στο 1/3 περίπου της γης (1,4 δις άνθρωποι πεινούν τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές) με τις απάνθρωπες μεθόδους που χρησιμοποιούν για να κερδίσουν ακόμη περισσότερα…
Ξεχνούν λοιπόν αρκετά πράγματα αυτοί οι ξεδιάντροποι, που σήμερα φωνασκούν «ως μωραί παρθέναι» για το δίκιο ενός πρακτορίσκου των ΗΠΑ, ο οποίος αποφάσισε μία νύχτα να σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους, για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του, και χρησιμοποίησε γι αυτό τον σκοπό μέχρι και μισθοφόρους!!!
Μέσα σε όλα αυτά που ξέχασαν αυτοί οι λυπηροί ηγέτες των λαών, ξέχασαν και πως ο ύπνος της αρκούδας δεν θα μπορούσε να διαρκέσει για πάντα. Και κυρίως ότι δεν θα μπορούσε να αντέξει πλέον να της σφίγγουν άλλο τον λαιμό (αντιπυραυλικές ασπίδες κ.λ.π.) οι δήμιοί της.
Η αρκούδα ξύπνησε, θύμωσε και πεινάει…
Μπείτε στη σειρά τσαρλατάνοι του σύγχρονου πολιτισμού… Με όλους σας κάτι έχει να κάνει αυτή η θυμωμένη αρκούδα… Αλλιώς, βάλτε το στα πόδια, μήπως και σας λυπηθεί....






Δεν υπάρχουν σχόλια: