Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ


Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ YOUTUBE ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ << ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ 9/11>> ΚΑΙ ΣΤΙΣ << ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ>>.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ YOUTUBE ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ...

ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΗΣΤΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 ΚΑΙ ΣΤΙΧΟ 11 9ΔΗΛΑΔΗ 9/11) ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΑ:<< ΕΧΟΥΣΙΝ ΕΠ' ΑΥΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ. ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΤΙ ΑΒΒΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΛΥΩΝ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ)>> ΔΗΛΑΔΗ:<< ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΒΒΑΔΩΝ ΕΝΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΛΛΥΩΝ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ)>>.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ;ΟΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!!!
ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΕΦΑΛΑΙΟ ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΣΘΗΤΕ ΠΩς ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΕΟΠΛΑΝΑ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΣΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗ (1900 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΧΕΔΟΝ)!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ...

ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ << ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ>> ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ!

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΟΙ << ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ>> ΠΟΥ Η ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ (WIKIPEDIA) ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΗΜΜΑ << 9/11 CONSPIRACY THEORIES>>(ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 9/11)

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:


http://youtube.com/watch?v=w-0Ms7mId34
http://youtube.com/watch?v=h7cvjBViV7g&feature=related
http://youtube.com/watch?v=ZRocVVDvoIs
http://youtube.com/watch?v=M4YsLnIFEr4&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια: