Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΣ


ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΤΑΣ ΕΝΕΔΡΑΣ ΡΩΜΗ ΔΙΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΩ ΠΡΟΣΠΛΑΚΕΙΣΑ ΥΠΕΡΗΚΟΝΤΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΔΑΨΙΛΗΝ ΧΑΡΙΝ ΑΠΕΙΛΗΦΑΣ ΑΠΟΣΟΒΕΙΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΑΣ ΝΟΣΟΥΣ ΤΑΣ ΛΥΜΑΙΝΩΔΕΙΣ' ΔΙΟ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΝΔΟΞΕ.


Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Η ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Η ΜΝΗΜΗ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΠΙΑΝΙΔΕΙΑΣ Η ΠΙΣΣΙΔΙΑΣ ΤΟ 258 μ.Χ.

ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΙΔΕΣΙΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΙΕΡΕΑΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ ΕΝΩ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΩ Η ΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ.

Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΟΛΥΜΒΡΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΕ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ.ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΘΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΕΘΙΜΑ.Η ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΣ ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ ΟΛΥΜΒΡΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΑΛΥΠΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΡΑΒΔΙΑ...

ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΓΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΜΑ...

ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΡΑΒΔΙΑ ΤΟ ΑΘΩΟ ΤΗΣ ΣΩΜΑ.ΟΤΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΥΛΑΚΙΣΕ.

ΕΝΩ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΕΝΑΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕΡΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΔΡΑΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΦΩΤΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΑΗΔΗΣ ΔΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΣΚΥΛΙ.ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΛΥΜΒΡΙΟΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΟΥΣΑ ΑΓΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ ΣΤΟΝ << ΑΡΧΟΝΤΑ>>.ΜΗ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ ΝΕΡΟ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ...

ΤΟ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ!

Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ-ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ.ΑΛΛΑ Ο ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΒΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΗΣΥΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ...ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΓΙΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΗΤΑΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΥΡΑ.

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΛΥΒΡΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ο ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΚΥΠΡΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ.Ο ΘΕΙΟΣ ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΣΩΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΙΒΗΡΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ.ΣΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΛΑΥΡΑ ΣΩΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΤΙΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ.ΑΜΗΝ

ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΝ ΤΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΗΜΩΝ ΕΝΔΟΞΗ ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΟΜΑΡΤΥ.ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: