Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008

TO << BIBΛΙΟ>> ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ


ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ <<ΝΑΥΑΡΧΟΥ>> ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ <<ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΗ>(!!!) ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ....ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΕΝΗ,ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ,ΘΕΟΤΟΚΟΣ,ΠΑΡΘΕΝΟΣ,ΗΛΙΟΥ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΑ,ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ,ΑΚΤΙΝΩΝ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΠΟΥ Ο Ο ΘΕΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΑΥΤΗΣ ΠΑΝΣΕΠΤΟ ΝΑΟ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΝΑΥΑΡΧΑΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΑΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΤΣΟΣ....(ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΧ ΣΤΟΥ << ΣΤΟΧΟΥ>>)
ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΜΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΝΣΕΠΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΥΜΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΡΙΕ ΝΑΥΑΡΧΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΝΝΟΜΟΥ ΠΡΑΞΕΩΣ.
ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ <<ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ>> ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ:<< Η ΝΟΗΜΟΣΗΝΗ ΜΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ:<< ΑΥΤΟ(ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ) ΤΟ ΑΣΠΑΣΘΗΚΕ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ (ΩΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ) ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΥΑΡΧΟΥΛΑΚΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΝΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ!.
ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ......
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: