Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008

Μ.ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ:ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΝΓΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝ


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΣΤΕΡΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ(ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΦΑΕ)ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΧΛΛΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΑΧ!) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ (ΜΙΧΑΗΛ) ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΗΛΙΘΙΩΔΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ <<ΑΠΟΔΕΙΞΗ>>(ΤΑΧΑ ΤΩΡΑ) ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΚΟΥΣΤΕ!ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ <<ΔΕ ΣΤΕΚΕΙ>> ΓΙΑ ΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΝ Η ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΞΕΡΩ ΓΩ ΜΙΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑ-ΤΑΤΙΑΝΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ (ΟΠΩΣ ΑΝΑΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ,Ο ΑΣΠΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ Κ.Α)(!!!)ΠΟΙΕΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ!!!ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!
Ο ΙΔΙΟΣ <<ΚΥΡΙΟΣ>> ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ <<ΨΕΜΑ>> ΤΗΣ ΦΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΒΑΤΟΥ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ <<ΑΤΟΠΟΝ>> ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΕΟΥ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΑΙΓΙΝΗ Κ.Α Κ.Α.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ:ΟΤΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ (ΠΙΘΑΝΩΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΘΥΜΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ <>(ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΜΙΧΑΗΛΤο Μιχαήλ είναι καταρχάς εβραϊκό όνομα Micha'el ή Mîkhā'ēl και έχει υιοθετηθεί στις γλώσσες των εκχριστιανισθέντων λαών. Υπάρχει και στα αραβικά ως Mikā'īl.
Αυτό μόνο ως φιλολογική διόρθωση στην ανάρτηση!

ellinorthodoxos είπε...

Λεγοντάς Χριστιανικό, θέλω να τονίσω το μυστήριο της βάπτισης, δηλαδή το ότι το ''Μιχαήλ'', εφοσον , έχει φτάσει μέχρι τις ημέρες μας με αυτή τη μορφή αναγνωρίζεται ώς Χριστιανικό. Π.χ οι εβραίοι το ονομάζουν Μικάελ, ή Μικχαέλ. Εμείς ''Μιχαήλ, και του δίνουμε μια αμιγώς χριστιανική χροιά.

Άλλωστε ο Χριστιανισμός δεν είναι γλώσσα... Ο κ. Καλόπουλος έχει γράψει το βιβλίο ''Αβραάμ, ο μάγος'' όπου κατηγορεί τον Πατριάρχη του Ισραηλιτικού λαού για πολλά, ΄μεχρι ακόμη και για εμπρησμό! Αυτός λοιπόν ο αντισημιτισμός του παγανιστή Καλόπουλου, που έχει σκοπό μόνο και μόνο να πλήξει το χριστιανισμό (για αυτό άλλωστε και το άρθρο, έτσι και αλλιώς για τον αντισημιτισμό ας αντιδράσουν οι εβραίοι...), τον έχει καταβαραθρώσει...
Π.χ το όνομα Χριστονύμφη είναι ελληνικό ή χριστιανικό;

Unknown είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!!

ellinorthodoxos είπε...

Ναι, πολύ καλά τα λέει! Σπουδαία!
Ιδιαίτερα οι ιστοσελίδες http://www.oodegr.com/oode/asynithista/thavmata/expaganus_agio_fws_1.htm και http://www.apologitis.com/gr/arxaiatot.htm το αποδεικνύουν περίτρανα...