Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ. YES OR NO?


Κάποιοι ίσως δε θέλουν τον Άδωνι Γεωργιάδη για υπουργό στη νέα κυβέρνηση. Το θέμα είναι γιατί; Ο Άδωνις δεν είναι μόνο δυναμικός στην ομιλία ή μόνο μαχητικός στο λόγο. Έχει δείξει και ικανοποιητικά σημάδια διαχείρισης του υπουργικού θώκου όταν ήταν Υφυπουργός Ναυτιλίας στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ.

 Κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να παρακάμψει πολλές από τις δυσκολίες που μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει μέσα σε ένα ελληνικό υπουργείο και κατάφερε επίσης την άρση του καμποτάζ με σημαντικά οφέλη για την ελληνική οικονομία.

 Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι μία τοποθέτησή του σε κάποιο σημαίνον υπουργικό πόστο θα ‘χει αν μη τι άλλο θετικά οφέλη για τη χώρα, δεδομένου το πώς διαχειρίστηκαν κάποιοι-ας λέμε τα πράγματα με το όνομά τους- άχρηστοι υπουργοί σαν τον Μανιτάκη ή τον Ρουπακιώτη. 

Ας αφήσουν λοιπόν τις χλεύες μερικοί περί βιβλιοπώλη και άντρα Ευγενίας και ας κοιτάξουν που έχουν δουλέψει οι ίδιοι και αν οι γυναίκες τους κατάφεραν ποτέ να καταχειροκροτηθούν μέσα στην Όπερα του Πεκίνου. Όλα τα άλλα είναι υποκρισίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια: