Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2008

ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ!

Ώς την Κόκκινη Μηλιά....

http://www.youtube.com/watch?v=pHAvH_HlV0Q

ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΑΠΟ Π.Σ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ


ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ''ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ''

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ Κ.ΚΑΝΑΚΗ




Επιτέλους.Απο την εκπομπή του ''Ράδιο Αρβύλα'' (όνομα και πράμα) ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Κανάκης δε σταματάει να προσβάλλει....




Προχθές μας έλεγε οτι έβλεπε τον Εφραίμ στό όνειρό του μέ άλλη...πιο εκκοσμικευμένη μορφή και σήμερα συνεχίζει να προκαλεί βρίζοντας και προσβάλλοντας την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπεδίου,τον κ.Εφραίμ καθώς και την ίδια την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ!




Αμήν.Ντροπή και έλεος....Του φταίει ο κ.Εφραίμ που επικαλέσθη την Παναγία μας.Αυτό τον πείραξε...Ερώτημα:Εσείς που μετά απο την προβολή του σχετικού βίντεο Την αποκαλέσατε...φουκαριάρα....




ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΘΕΟΤΟΚΟ,ΥΠΕΡΑΓΙΑ,ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟ,ΑΓΝΗ,ΠΑΡΘΕΝΟ,ΤΙΜΙΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΧΕΡΟΥΒΙΜ,ΑΣΠΙΛΗ,ΑΜΟΛΥΝΤΗ,ΑΦΘΟΡΗ ΚΑΙ ΑΧΡΑΝΤΗ και όχι με τέτοιους χυδαίους χαρακτηρισμούς.




Μήπως ο κ.Κανάκης έχει επεκτείνει περισσότερο τις απόψεις του;;;Ακροδεξιό και αντιδημοκρατικό το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ λόγω δηλώσεως του βουλευτού του προαναφερθέντος κόμματος κ.Βελόπουλου ε δέχθηκε να γελάει η κυρία την ώρα που ο ίδιος ομιλούσε.


ΣΕΒΑΣΜΟΣ


Τα πράγματα δεν παιχνιδάκια όπως τα αντιμετωπίζετε εσείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 8 μ.μ. ο Σταύρος Καρκαλέτσης, με την ιδιότητα του ως ιστορικού-κυπριολόγου, θα μιλήσει στου Ζωγράφου, στην Ένωση Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ (Παιανίας 5, κάθετος λεωφ. Παπάγου), με θέμα την επιχειρούμενη από την κυβέρνηση Χριστόφια εκπαιδευτική «μεταρρύθμιση» στην Κύπρο.

ΠΗΓΗ:ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ 3ου ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΣΤΟ BULGARMAK ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ BULGARMAK
ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΡΙΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΜΑΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη στην μνήμη του Παύλου Μελά
12.10.2008: Ο Θανάσης Μανουσάκης, υπεύθυνος νεολαίας της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ., απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση στην μνήμη του Παύλου Μελά.

Με την μαζική παρουσία πολλών Ελλήνων πατριωτών η Δημοτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ. πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο άγαλμα του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά στην Θεσσαλονίκη, εκδήλωση εθνικής μνήμης και τιμής για την συμπλήρωση 104 χρόνων από τον θάνατο του ηρωικού Μακεδονομάχου.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο υπεύθυνος νεολαίας της Δ.Ε. Θανάσης Μανουσάκης που, αφού τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της εκδήλωσης, σε μια στιγμή που το θέμα υπεράσπισης του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή μετά την νέα απαράδεκτη πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, απήγγειλε ένα απόσπασμα από ποίημα του Κωστή Παλαμά προς τιμήν του ηρωικού Μακεδονομάχου Παύλου Μελά.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Μακεδονίας-Θράκης του ΛΑ.Ο.Σ. Φιλώτας Αλεξιάδης, ο περιφερειάρχης Βορείου Ελλάδος Παναγιώτης Πετρίδης, το μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου Αγγελική Γερμαλίδου, ο εκδότης του περιοδικού «Ενδοχώρα» και μέλος της Κ.Ε. του ΛΑ.Ο.Σ. Γιάννης Κουριανίδης, οι πολιτευτές Α’ Θεσσαλονίκης Θωμάς Ακριβόπουλος και Αλέξανδρος Γιοσμάς, η πρόεδρος Γυναικών της Διοικούσας Επιτροπής Μακεδονίας-Θράκης Αθηνά Παπαναούμ, ο υπεύθυνος Νεολαίας της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Νέας Μηχανιώνας Ηλίας Μοτζάκης, και πολλά μέλη και φίλοι του κόμματος.


Στεφάνια κατατέθηκαν από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης Σταύρο Αφεντούλη και τον υπεύθυνο Νεολαίας της Δημοτικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ. Θεσσαλονίκης Θανάση Μανουσάκη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Παύλου Μελά και όλων όσων έπεσαν για την απελευθέρωση της Μακεδονίας μας, και τον εθνικό ύμνο.