Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ...!!! ΠΕΡΙ ΕΛΛΑΔΑΣ...!!!


Για όσους δεν γνωρίζουν, έχει έρθει στο φως το ότι η νέα τάξη πραγμάτων κάνει συμβόλαια με καλλιτέχνες, παραγωγούς, ηθοποιούς κ.ά. οι οποίοι προωθούν τους σκοπούς από το πόστο τους με αποκορύφωμα τον τραγουδιστή Εμινεμ ο οποίος όταν θέλησε να ξεφύγει από το σύστημα είδε ότι είναι εγκλωβισμένος και τώρα τα τραγούδια του γράφουν για τη ζωή που του έχουν επιβάλλει.

Στο θέμα μας τώρα, απορώ τι σχέση έχει το σήμα με το όνομα της εκπομπής; Μήπως θα έπρεπε να ονομάζεται Γραμμωτή Αρβύλα η εκπομπή; Ή το σήμα πιο σωστά να έχει ένα ράδιο με την αρβύλα και όχι το γραμμωτό; Τυχαίο δεν νομίζω ότι το γραμμωτό προβάλλεται από εκπομπή νέων προς νέους λίγο καιρό πριν την κάρτα του πολίτη.

Δεν αναφέρω τίποτα για το MEGA και για την ΑΘΛΙΑ εκπομπή που είχε εχθές τη νύχτα γιατί θα πω πράγματα που δεν θέλω.

Γνωρίζουμε όλοι πλέον ότι γίνεται συστηματική προσπάθεια προπαγάνδας, ανθελληνισμού και ισοπέδωσης του πολιτισμού και της θρησκείας στη χώρα ΕΝ ΧΟΡΟ! Μετανάστες που ψηφίζουν, ψευτοτουρκική μειονότητα στη Θράκη με μεθοδεύσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κλπ με αντίπαλες φωνές, εντέχνως, γραφικούς τύπους όπως Άδωνης, Παπαρίγα κλπ ώστε ο Έλληνας να μην ξέρει από που του ήρθε! Και αν κάποια πράγματα θεωρούνται δεδομένα σκεφτείτε ότι για τους νέους δεν είναι. Και οι νέοι μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον που από το πρωί ως το βράδυ η ΜΑΜΑ τηλεόραση προβάλλει όλα εκείνα που αποδομούν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό ο οποίος για να απαντήσω σε κάποιους άλλους δήθεν πιο Έλληνες Δωδεκαθεϊστές ή τυχάρπαστους, ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ με πόλεμο, αλλά ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ και ΑΦΟΜΟΙΩΘΗΚΕ από τους ένδοξους προγόνους μας γιατί εκτίμησαν τη λέξη που κρύβεται μέσα σ' αυτόν και έλειπε μέχρι εκείνη την εποχή, την ΑΓΑΠΗ.

Πρέπει να γράψω ότι όλοι έχουμε ανάγκη καθοδήγησης από σωστούς πνευματικούς πατέρες και προτείνω ειδικά στους νέους τα πολύτιμα βιβλία των αγίων της εποχής μας π. Παϊσίου, π. Πορφυρίου, π. Ιακώβου Τσαλίκη.

Επίσης προτείνω σε νέους και όχι μόνο http://www.atheataperasmata.com , http://www.pigizois.net/arxodariki/index_athanasios.htm και άλλες εκπομπές για να γνωρίσουν την αλήθεια που δεν γνώρισαν από άλλες ορθόδοξες πηγές και είμαι σίγουρος ότι θα ξαφνιαστούν ευχάριστα. Μόλις χθες ήταν η γιορτή του Αγίου Νεκταρίου που έζησε στις μέρες μας και η ζωή του είναι απάντηση σε όλους, αλλόθρησκους, Έλληνες, ανάξιους ιερείς και αρχιερείς αλλά και τον απλό λαό, εμάς που έχουμε οδηγηθεί σαν τα πρόβατα σε μια ζωή διαφθοράς χωρίς όμως να είμαστε άμοιροι ευθυνών. Ο Θεός να μας λυπηθεί για ότι είμαστε, όσα έχουμε κάνει και να μας ελεήσει... και εμάς και αυτούς!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ετών 30

tromaktiko

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ


Προσβλητικότατη η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του MEGA με όνομα «ΟΥΚ».


Όπως αναφέρει το κανάλι «…είναι η πιο ακομπλεξάριστη, προκλητική, ποπ σάτιρα της τηλεόρασης και η πρώτη ελληνική σειρά animation για μεγάλα και ολίγον παρμένα παιδιά.»


Όμως παρακολουθώντας την κανείς, βρίσκεται μπροστά σε φιγούρες που διακωμωδούν την ορθόδοξη πίστη μας και τα ιερά μας σύμβολα. Εξοργίζεται κανείς βλέποντας ακόμα και τον Ιησού Χριστό επάνω στο σταυρό, να συμπεριφέρεται και να ομιλεί σαν ηθοποιός σε διαλόγους με κάποια φιγούρα της αρχαίας Ελλάδας.


Μια σειρά που παρουσιάζει πραγματικά ανούσιες ιστορίες με έναν αχταρμά χαρακτήρων που προέρχονται τόσο από την αρχαία ελληνική ιστορία, όσο και από την χριστιανική πίστη , και που το τελικό αποτέλεσμα μόνο εμετικό μπορεί να χαρακτηριστεί.


Ιι άλλο θα κάνουν ακόμα αυτά τα ΜΜΕ, που χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα, μας βομβαρδίζουν με αίσχη στο όνομα της τέχνης και της ελευθερίας της έκφρασης.


Τι μας προσέφερε αυτή η «υπερπαραγωγή» του MEGA; Το απόλυτο «τίποτα».


Η μήπως νόμιζαν ότι επειδή έβγαλαν μια πιο ποιοτική σειρά όπως είναι «Το νησί», νομιμοποιούνται να μας πασάρουν ταυτόχρονα και σκουπίδια . Ως πότε θα προσβάλλουν τα πιστεύω μας?


Ο ΑΝΤ1 έβγαλε το σταυρό από την σημαία μας, το βράδυ των εκλογών, το MEGA παρουσιάζει εμετικές ιστορίες δολοπλόκων αρχαίων Ελλήνων και αγίων της Εκκλησίας μας…… άραγε τι έχει σειρά?


Δείτε το σχετικό βίντεο στο http://www.megatv.com/oyk/default.asp?catid=21116&subid=2&pubid=17390777


ellinikanea.gr


AKTINEΣ


Σχόλιο Ελληνορθόδοξου: Αλήθεια, τί μπορείς άραγε να σατιρίσεις στο

Χριστό;Το ότι σταυρώθηκε, το οτι χλευάστηκε, το ότι θυσιάστηκε για

μας; Ή τι σάτιρα μπορεί να κάνει κανείς για το πρόσωπο της Θεοτόκου

που είδε τον Υιό της να πεθαίνει στο Σταυρό σαν να ήταν ο έσχατος

εγκληματίας; Θα μπορούσαν οι κύριοι του "θεάματος" αυτού να πιάσουν

και να "σατιρίσουν" π.χ τη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου που

ένοιωσε τον πόνο των πόνων με τον άδικο χαμό του παιδιού της;


Και ποιός θα γελούσε με αυτές τις αηδίες;Τον Χριστό όμως τον κάνουν

αντικείμενο της σάτιρας και μάλιστα Τον παρουσιάζουν πάνω στο

Σταυρό να λέει στην αρχαία φιγούρα :"Άσε με πεθαίνω τώρα"

και να "κλίνει την κεφαλήν"... Τί αστείο! Τί γέλιο ρίξαμε με αυτό! Ακόμη να

συνέλθουμε... Όσο για τις ειδήσεις του ΑΝΤ1 που αφαίρεσαν το

Σταυρό απο τη σημαία μας κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των

εκλογών θα σας ρωτήσω το εξής: "Ποιός βλέπει ΑΝΤ1;"...