Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ

Ομοφυλόφιλος που έχει στην κατοχή του και ιστολόγιο προκαλεί και πολύ μάλιστα.Τόσο που απο ότι φαίνεται στην...''απολογητική'' του υπέρ των ομοφυλοφίλων θυσιάζει Θρησκεία και Πατρίδα.


Μάλιστα αναφέρει τα εξής:
''Όποτε συζητάει κανείς με ανθρώπους της εκκλησίας σχετικά με την ομοφυλοφιλία, εκείνοι απλά και αβασάνιστα, ανοίγουν ένα κουτάκι της μνήμης τους και πετάνε ένα απόσπασμα από την Α' Προς Κορινθίους "μη πλανάσθε· αρσενοκοίται βασιλείαν Θεού ού κληρονομήσουσι. "

(Ακούστε εδώ!)

Αυτό το είπε ο Απόστολος , αυτός ήταν φωτισμένος, τέλος! Άρα όποιος είναι ομοφυλόφιλος υπάρχει απλά για να πάει την κόλαση, εφόσον δε μετανοήσει (και τι θα πει να μετανοήσει; Να του αρέσουν ξαφνικά οι γυναίκες; Ή να του αρέσουν πάλι οι άντρες αλλά να το κρύβει; - ερώτημα του ιστολόγου....)''


Αργότερα αναλύει ''πλήρως'' τον κάθε άνθρωπο που δε δικαιούται την Κληρονομία της Αιωνίου Βασιλείας του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού σύμφωνα με τα λεγόμενα του αποστόλου Παύλου.


Η Απάντησή μας:
Ο γραφών εκείνου του ιστολογίου που υπερασπίζεται τα''δικαιώμωτα'' των ομοφυλοφίλων αγνοεί οτι αυτό που αναφέρει ο Απόστολος Παύλος δέν είναι το μόνο εδάφιο της Βίβλου που καταδικάζει την ομοφυλοφιλία:
Π.χ:
''και Κύριος έβρεξεν επι Σόδομα καί Γόμορρα θείον, και πύρ παρά Κυρίου έξ ουρανού καί κατέστρεψε τάς πόλεις ταύτας καί πᾶσαν τον περίχωρον καί πάντας τούς κατοικούντας έν ταίς πόλεσι καί τα ανατέλλοντα εκ της γης.''
ΓΕΝΕΣΙΣ
Η καταδίκη των Σοδόμων

καί μετά άρσενος ού κοιμηθήση κοίτην γυναικείαν, βδέλυγμα γάρ εστι.
ΛΕΥΤΙΚΟΝ

καί ως άν κοιμηθή μετά άρσενος κοίτην γυναικός, βδέλυγμα εποίησαν αμφότεροι· θανάτω θανατούσθωσαν, ενοχοί εισιν.
ΛΕΥΙΤΙΚΟΝ


Διά τούτο παρέδωκεν αυτούς ο Θεός είς πάθη ατιμίας. αυ τε γάρ θήλειαι αυτών μετήλλαξαν τήν φυσικήν χρήσιν είς τήν παρα φύσιν, 27 ομοίως δε και οι άρσενες αφέντες την φυσικην χρησιν της θηλείας εξεκαύθησαν εν τῇ ὀρέξει αυτων εως αλλήλους, άρσενες αν άρσεσι την ασχημοσύνην κατεργαζόμενοι και την αντιμισθίαν ων δει της πλάνης αυτών ἐν εαυτούς απολαμβάνοντες.
ΠΡΟΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ


Βούλομαι ουν προσεύχεσθαι τους άνδρας εν παντι τόπω, επαίροντας οσίους χείρας χωρις οργῆς και διαλογισμους. 9 Ωσαύτως και γυναίκας ἐν καταστολῇ κοσμίῳ, μετα αἰδοῦς καί σωφροσύνης κοσμείν εαυτάς, με εν πλέγμασιν ή χρυσῷ ἢ μαργαρίταις ἢ ἱματισμῷ πολυτελει, 10 άλλ' ὃ πρέπει γυναιξίν απαγγελλομέναις θεοσέβειαν, δι' έργων αγαθόν. 11 Γυνὴ ἐν ἡσυχίᾳ μανθανέτω εν πάσι υποταγή· 12 γυναικὶ δέ διδάσκειν ουκ επιτρέπω, ουδε αυθεντειν ανδρός, αλλ' εἶναι εν ησυχία.
Α' ΤΙΜΟΘΕΟΝ

Οπότε όλη Βίβλος καταδικάζει την ομοφυλοφιλία.Επίσης όλοι οι Αρχαίοι έλληνες φιλόσοφοι την κατεδίκασαν αφού ο Πλάτωνας συμφωνεί με τον Απόστολο Παύλο στο οτί η ομοφυλοφιλία είναι ''παρα φύσιν''.

Οπότε όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει επακριβώς:Ή μήπως δεν ξέρετε οτι άνθρωποι άδικοι δεν έχουν θέση στον Βασιλεία του Θεού;Μήν έχετε αυταπάτες'στη βασιλεία του Θεού δε θα έχουν θέση ούτε πόρνοι,ούτε ειδωλολάτρες,ούτε μοιχοί,ούτε θυληπρεπείς,ούτε αρσενοκοίτες,ούτε πλεονέκτες,ούτε κλέφτες,ούτε μέθυσοι,ούτε υβριστές,ούτε άρπαγες.Και τέτοιοι ήσασταν κάποτε μερικοί' Αλλά με τη δύναμη του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και με την ενέργεια του Πνεύματος του Θεού καθαριστήκατε απο την αμαρτία,γίνατε λαός του Θεού και σωθήκατε απο τη επερχόμενη οργή του Θεού.

Ο Απόστολος Παύλος είναι κατηγορηματικός.Και απο αυτό το εδάφιο της Καινής Διαθήκης ο ομοφυλόφιλος που αναφέρουμε βγάζει συμπέρασμα οτι.....κανένας μας δε θα πάει στον Παράδεισο.Δηλαδή βγάζει όλον τον κόσμο μοιχό,άρπαγα,θυληπρεπή,αρσενοκοίτη,πόρνο,κλέφτη,μέθυσο,ειδωλολάτρη,πλεονέκτη.....

Όμως ο Απόστολος Παύλος μας λέει να μετανοήσουμε και με τη χάρη του Ιησού Χριστού και με του Αγίου Πνεύματος με το Θεό.Και άν όλοι αυτοί οι αμαρτωλοί ματανοήσουν και καταλάβουν το σφάλμα τους θα έχουν μία ευήλια θέση στη Βασιλεία του Θεού

Δεν υπάρχουν σχόλια: