Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΖΙΤΣ

Η δήλωση του Κ.Κ.Ε για τη σύλληψη του Ράντοβαν Κάραζιτς.:

'' Η νέα κυβέρνηση της Σερβίας υποκύπτοντας στις πιέσεις των ΗΠΑ - ΕΕ συνέλαβε και ετοιμάζεται να εκδώσει τον Ράντοβαν Κάρατζιτς στο παράνομο και ανυπόληπτο, όπως αποδείχτηκε όλη αυτή την περίοδο, δικαστήριο της Χάγης. Είναι το ίδιο δικαστήριο που έχει την ευθύνη για τον εγκλεισμό και θάνατο του πρώην προέδρου της Γιουγκοσλαβίας, Μιλόσεβιτς, επειδή τόλμησε να αντισταθεί στον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της χώρας του. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα έπρεπε να ήταν ο τότε ΓΓ του ΝΑΤΟ και οι τότε πρωθυπουργοί της ατλαντικής συμμαχίας, για τα μαζικά εγκλήματα σε βάρος των λαών της Γιουγκοσλαβίας, για την απόσχιση του Κοσόβου και την έξαρση του εθνικισμού και των απειλών για την ειρήνη που ζούμε σήμερα στη περιοχή".

Η δήλωση του ΛΑ.Ο.Σ για τη σύλληψη του Ράντοβαν Κάραζιτς(Γιώργος Καρατζαφέρης)(διασκευή του ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ)

''Η Σερβία για την καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία της συμφώνησε τη σύλληψη του Ράντοβαν Κάραζιτς.Και η Τουρκία θα έπρεπε και αυτή για μια καλύτερη ευρωπαίκη πορεία να αναγνωρίσει και τους δολοφόνους των ηρωομαρτύρων ΣΟΛΩΜΟΥ και ΙΣΑΑΚ''.

Μήπως άδικο έχει το Κ.Κ.Ε ή το ΛΑ.Ο.Σ;μήπως η ΣΚΥΛΑ η Ολμπραιτ θα έπρεπε να σπάει πέτρες στα κάτεργα....

Ο φίλος μου ο μεγάλος πατριώτης του youtube SiriusAstir μου έστειλε το κάτωθι βίντεο απο το SerbiaToTokyo για το συλληφθέντα:
http://youtube.com/watch?v=lIbNaImuJ2Q

Δεν υπάρχουν σχόλια: